Xiaomi Mi 10 Lite için MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 10 Lite, MIUI 12 kararlı sürüm güncellemesine kavuştu. Güncellemenin dağıtımına geçildi.

Xiaomi Mi 10 Lite MIUI 12 guncellemesi

Xiaomi Mi 10 serisinin küçük kardeşi olmasına rağmen, kamera özellikleri ve teknik özellikleri konusunda abilerini aratmayan Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi’nin de övündüğü telefonlar arasında yer alıyor. Lite versiyona gelen ilgiden marka oldukça memnun. Geri dönüşler ve tepkiler iyi olunca, telefon destek verilecekler listesinde ilk sıra.

Yani bu demek ki Xiaomi söz konusu akıllı telefon için güncelleme desteğine özen gösterecek. Bu sadece lafta kalmış bir durum değil çünkü ardı ardına güncelleme haberi geliyor. Telefona MIUI 12 beta yayınlanmasının ardından şimdi MIUI 12 kararlı sürüm verilmesi, Xiaomi’nin lafının arkasında duracağını kanıtladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 için MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 10 Lite için MIUI 12

Öncesinde Lite versiyona iki ayrı beta verilmişti. İlk beta sürümde hatalar vardı ve güncellenmesi gerekiyordu. Fakat ikinci beta sürümünde bu hatalar çok fazla değildi ve hatta sistemi etkileyecek bir soruna neden olacak kadar hata yoktu.

İkinci beta da başarılı olunca, final sürümü geldi. Xiaomi Mi 10 Lite için kararlı MIUI 12 yayınlandı. OTA üzerinden de verilen güncelleme V12.0.1.0.QJIEUXM sürüm numarası üzerinden dağıtıma çıktı.

Telefonunuz Lite ise güncellemeyi her an görebilirsiniz. Fakat dipnot olarak eklenmesi gereken bir kısım var. Bu sefer genel bir güncelleme yayınlandı ve telefonlar tüm MIUI 12 özelliklerinden faydalanacak ama bir yandan da dağıtımın tamamlanmasının Eylül ayını bulabileceği uyarısı da yapıldı.

Siz sürekli telefonunuzun güncellemelerini kontrol ederek geldiği an güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Güncelleme dağıtımı için her seferinde çok uzamayacak ifadesi kullanılıyor ve biz de bu ifadeyi paylaşıyoruz ama oluşan bir aksilik ya da testler yapılarak güncellemelerin yayına açılması gibi nedenlerden dolayı gecikmeler olabiliyor. Bunun için düzenli kontrol etmeniz önemli.