Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition Tasarımı İlk Kez Gözüktü

Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition tasarımı belli oldu. İşte telefondan ilk görsel.

Mi 10 Extreme Commemorative Edition

Android dünyasının en güçlü telefonu olacağı iddiaları ile şimdiden pazardaki dengeleri değiştiren özel telefon Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition, teknik özellikler açısından ortaya çıkmıştı. Telefonda nasıl teknik özelliklerin kullanılacağı konusunda paylaşılan bilgiler bir yer de marka tarafından bile doğrulanmış bilgilerdi.

Fakat şaşırtıcı bir şekilde Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition modelinin tasarımı gözükmedi. Markanın bu tasarımı gizlediği ve değişikliklere adım atacağı iddiaları gündemi kaplarken, olası tasarımı işaret eden ilk görsel de ortaya çıktı. Görsel neden tasarımın bu zamana kadar sızdırılmadığını da kanıtlıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition Özel Telefonu Geliyor

Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition Dev Bir Kamera Modelüne Sahip Olacak

Sızdırılan görsel her şeyi anlatıyor. Sızdırılan görsele göre telefonun arka kısmında neredeyse üçte bir alanda kamera olacak. Kamera alanı telefonun arka kısmında çok büyük bir alanı alacak.

Kamera alanından çok kamera lensleri dikkat çekici. Dev lenslere yer verileceği anlaşılan Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition kameralarında 3 kamera sıralı olacak ve bu kameraların üzerinde çok geniş bir periskop kamera bulunacak.

Üst üste sıralı olacak olan kameralarda ana kamera kısmında 108 MP değerinde bir kamera olacak. Ana kamera 108 MP olacak ama diğer kameraların neden lensleri bu kadar büyük ve bu kameralar ne kadar boyutla gelecek orası belli değil.

Kamera kısmında kesinlikle öne çıkan periskop kamera kısmı olacak. Öyle bir periskop kamera göreceğiz ki 12x optik zoom sunabilen kamera, neredeyse bozuk para boyutunda bir alana sahip olacak.

Telefon önde ise aynı tasarımı kullanacak ki zaten biz bu tasarımı sevmiştik. Mi 10 Pro modelinde olan kavisli kenarlar ve ekrana gömülü tek bir kamera Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition için de geçerli olacak olan tasarım.

Bu zamana kadar tanıtılmış en güçlü Xiaomi telefonu unvanı yanında, en güçlü Android akıllı telefonu olacağı da söylenen akıllı telefon şimdiden bizi heyecanlandırdı. İddialar çarpıcı. Globalde Xiaomi Mi 10 Pro Plus olarak satılacağı söylenen bu model hakkında her detayı 11 Ağustos tarihinde paylaşıyor olacağız. Söylendiği kadar başarılı bir telefon mu gelecek belli olacak.