Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition Özel Telefonu Geliyor

Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition özel serisi ortaya çıktı. İşte afiş görseli ve yeni telefon.

Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition

11 Ağustos tarihi itibariyle Xiaomi, özel bir tanıtım yapacak. Tanıtımın duyurulduğunu ve etkinlik için resmi olan bir paylaşım yapıldığını zaten söylemiştik. Bu tanıtımda markanın yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi 10 Pro Plus modelinin tanıtılacağı söyleniyordu. Evet bu özel telefon gelecek ama çok daha farklı bir şekilde isimlendirilecek. Telefonun adı Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition olacak.

Yeni modelin üst düzeyi geçecek kadar yüksek performanslı olması ve çok detay özelliklerinin bulunması beklentisi var. Yani sandığımız gibi standartları elde etmiş bir amiral gemisi telefonu değil de özel üretim bir telefon gelecek.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9T’de MIUI 12 Güncellemesinin Durdurulma Nedeni Belli Oldu

Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition Hakkında Bilinenler

Afiş görselleri ile kutu görseli aynı olacağı ve daha, kutu görselinden farklılığını ortaya koyacağı iddia edilen yeni akıllı telefonun, son işlemci modeli Snapdragon 865 Plus’ı kullanacağı neredeyse kesin.

Marka ben bu işlemciyi kullanacağım demeden bunu bilemiyoruz ama neredeyse kesin dememizin sebebi telefonun tedarik sürecinde paylaşılan bilgiler ve performans testleri. Zaten böyle özel bir telefon hazırlanıp daha düşük özelliklere yer verilmesi mantıksız olacaktır.

120 Hz destekli AMOLED bir ekran kullanacağı söylenen amiral gemisi akıllı telefonun hızlı şarj teknolojisi ise 120W olacak. Snapdragon’un işlemcisinin beraberinde gelecek olan hızlı şarj artısı önümüzdeki dönem tüm amiral gemisi akıllı telefonlarında geçerli olacak. Yani Xiaomi erken davrananlardan.

LPDDR5 RAM teknolojisi gibi performansı daha da yükseltecek küçük oynamaları da olacak olan Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition modelinin, tasarımı hakkında ise ufak bir tüyo almak bile mümkün olmadı. Tasarım resmen gizli kaldı.

Normalde bu seviyede bir akıllı telefon tanıtılacağı zaman, sızıntılar gelirdi ve telefonun tasarımı gözükürdü. Ama özellikler ortaya çıkmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde tasarım hakkında en ufak netleşme olmadı. Bu da tasarımın çok farklı olabileceğine bir işaret olarak gösterilir. Marka tamamen sürpriz yapmak için tasarımdan gelecek olan sızıntıları engellemeyi başarmış gibi duruyor.