Xiaomi Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Duyuruldu

Xiaomi Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası başladı. Yeni telefon alırken ne kadar indirim alıyoruz?

Xiaomi Eskiyi Getir Yeniyi Götür

Xiaomi bu günlerde piyasada oluşunun 10.yılını kutluyor. 10.yıl kutlamaları da 10.yılın hakkını veriyor. İlk yapılan özel bir etkinlik düzenlemek oldu. Özel etkinlik kapsamında Çok tartışılacak Mi 10 Ultra ve K30 Ultra tanıtıldı. Üzerinden çok geçmeden yeni bir kampanya daha geldi. Bu sefer herkese bir Xiaomi için harekete geçildi. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla karşı karşıyayız ve bu sefer indirimler çok ciddi bir miktarda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Ultra Tanıtıldı- Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Nasıl İşliyor?

Türkiye’deki Mi Store mağazalarında geçerli olacak olan kampanya, eski telefon sahiplerinin yeni bir telefona geçişini kolaylaştıracak.

Yapılması gereken çok basit. Çalışır durumunda olan eski telefonunuzu herhangi bir Mi Store mağazasına götürmeniz lazım. Ülkemizde faaliyet gösteren herhangi bir şehirdeki herhangi bir Mi Store mağazasına telefonu götürdükten sonra, bu telefon ederi kadar ücret karşılığında alınıyor. Telefonun değerlendirmesi ise Cashify ekibi tarafından yapılıyor. Xiaomi’nin bunun için bir anlaşmaya imza attığı da söylenmekte.

Telefon alındıktan sonra üzerine kampanya kapsamında +1000 TL ödeme yapılıyor. Yani eski telefonunuzun parası üzerine bir de +1000 TL ödeme alıyorsunuz. Sonuç olarak toplamda yeni bir Xiaomi telefon için “eski telefonunuzun değeri + 1000 TL” indirim almış oluyorsunuz.

Kaçırılmayacak olan kampanyanın şu an ülkemizde bulunan 19 Mi Store mağazasında da geçerli olduğunu hatırlatalım. 10.yıla özel Xiaomi eskiyi getir yeniyi götür kampanyasının ne kadar süre geçerli olacağı ise belli değil. Bu konuda kesin bir açıklama ile tarih verilmiş değil. Ama böyle bir kampanyanın çok uzun süre devam etmesi pek öngörülmüyor.