Xiaomi ANC Bluetooth Kulaklık Onaylandı

Xiaomi ANC Bluetooth kulaklık hazırlıklarına geçildi. Yeni kulaklıkla aktif gürültü engelleme özelliği geliyor.

Xiaomi ANC Bluetooth kulaklık 2

Kablosuz kulaklıklarda çok çeşit sunmasıyla ünlenmeye başlayan Xiaomi, tüm bu kulaklıklarında önemli bir eksikliği de beraberinde getiriyor. Kablosuz kulaklıklar için aranan özellik olan aktif gürültü engelleme özelliği, Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde yer almıyor.

TWS tip kulaklıklarda bu özellik için herhangi bir seçenek sunmayan markanın, yeni kulaklıklarında ise tamamen değişikliğe gidileceği öğrenildi. Xiaomi ANC Bluetooth kulaklıklar için onay alındı ve yeni kulaklığın, önceki serilerden farklarının neler olacağı da ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi K30 Ultra Özellikleri Kesinleşti Sayılır

Xiaomi ANC Bluetooth Kulaklık için İlk Bilinenler

Xiaomi bu sefer iddialı. Yeni kablosuz kulaklık modellerinde aktif gürültü engelleme özelliği olacak ve bu özellik akıllı telefonlar üzerinden de kontrol edilebilecek. LYXQEJ05WM model numarasını kullanacak olan kablosuz kulaklığın bağlantı olarak ise Bluetooth 5.0 desteği aldığı görülecek.

Yeni tip Bluetooth bağlantı desteği sayesinde ses kalitesini daha iyi yansıtacak ve gecikmelerden de kurtulacak olan kulaklık, AAC ve SBC ses kodekleri için destekle gelecek.

Sürücülerin çapı ve ses modları için çok bir bilgimiz yok ama kulaklık IPX4 sertifikasına sahip olacak ve belli bir seviyeye kadar su sıçramalarına karşı korunaklılık sunacak. Daha iyi, aktif gürültü engelleme destekli ve Pro seviyede bir kulaklık olacak olan Xiaomi ANC Bluetooth kulaklığının ne zaman tanıtılacağına ilişkin bilgimiz de var.

Beklenti kulaklığın Mi 10 Pro Plus adıyla anılacak üst seviye telefonun yanında bir aksesuar olarak geleceği yönünde. Zaten pro sınıfı bir akıllı telefon gelecek ve bu telefonun Android’in en hızlısı olması olası. Bu telefona yakışır derecede iyi bir kablosuz kulaklığın tanıtılması, çok önemli bir artı sağlar. Aktif gürültü engelleme özelliği gelecekse, bu kulaklıkla gelmesi gerekiyor.