Xiaomi, 11 Ağustos’da Sürpriz Bir Tanıtım Yapacak

Xiaomi, özel bir etkinlik ile yola çıkacak. 10.yılını bu etkinlikle kutlayacak olan markanın neler sunacağını biliyor muyuz?

Xiaomi

Xiaomi’nin tarihini anlatan bir yazı paylaşmıştık. Paylaştığımız yazıyı okuyanlar artık biliyor ki Çinli firmanın kuruluşu 2010 yılına dayanıyor. 2010 yılında kurulan firma, şu sıralar 10.yılını kutlamakta.

Kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen ve bu kısa süre içerisinde çok işler başaran Çinli markanın, 10.yılı şerefine özel bir etkinlik düzenleyeceği de ortaya çıktı. Ortaya çıktı demek belki tam doğru ifade olmadı çünkü bilgiyi veren direkt olarak markanın kendisi oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi 9 Prime Doğrulandı – Ekran Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi 11 Ağustos Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?

10.yıl şerefine yapılacak olan etkinlik, çok uzun bir süre beklenmeyecek. Önümüzdeki haftadan sonra 11 Ağustos tarihinde etkinlik yapılacak. Asıl merak edilen 11 Ağustos sürpriz Xiaomi etkinliğinde neler tanıtılacağı oldu.

Çünkü bu kez beklentiler çok yüksek ve markanın ardı ardına bombalarını patlatması olası. Tanıtımın ana noktası telefonlar olacak. Tanıtılması beklenen ilk telefon güncellenmiş versiyonla Xiaomi Mi 10 Pro Plus olacak. Amiral gemisinin de amiral gemisi olacak akıllı telefonun, en çok dikkat çeken model olması beklentisi var. Yani etkinliğin çok konuşulan modeli bu olacak.

Etkinliğin gözdesi olacak diğer telefon ise Mi Mix 2020 olacak. Mi Mix 4 adıyla da görebileceğimiz telefon, yıllardır beklediğimiz akıllı telefon. %100 ekran gövde oranı bile olabileceği söylenen, kızaklı bir sisteme sahip olacağı ve kameraları bu sistem içerisinde saklayacağı iddia edilen bir telefon.

Üçüncü modelde ise Redmi serilerine geçiş yapılacak. Redmi K30 Ultra akıllı telefonunun da aynı etkinlik kapsamında duyurulacağı iddiası var. Yine bu telefon hakkında da gelen bilgiler çok iddialı bir modelin hazırlandığını ortaya koymuş ve MediaTek işlemcilerin gücünü kanıtlayacağı söylenmişti.

Yeni akıllı telefonlar tamam ve tanıtımı merakla bekliyor olacağı ancak bir de aksesuar geleceği iddiası var ki bu aksesuar modelinin Redmi Watch akıllı saatleri olacağı söyleniyor. İddialar, yeni ürünler ve fazlası hakkında yapılan yorumlar bunlar. Dediğimiz gibi çok beklemeyeceği ve 11 Ağustos Xiaomi sürpriz etkinliğinde bunları göreceğiz.