Redmi Note 9 ya da Note 9 Pro Alana Xiaomi Mi Band 4 Hediye

Xiaomi, Mi Band 4 hediyesini açıkladı. Redmi Note 9 modellerini tercih eden kullanıcılar yeni hediyeyi alabilecek.

Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi’nin bu 10.yıl coşkusu kolay kolay bitmeyecek gibi gözüküyor. Önce bir kampanya düzenlendi ve 10.yıl özel oyununu oynayan kullanıcılara hediye çekleri dağıtıldı. Bu kampanya üzerinden daha birkaç gün geçti bu sefer ise Redmi Note 9 ya da Note 9 Pro alacak kullanıcıları mutlu edecek, tam zamanında denecek bir haber geldi.

Bu sefer Redmi Note 9 ya da Note 9 Pro telefonları alanlar için en çok satılan akıllı bileklik modellerinden biri olan Xiaomi Mi Band 4 bilekliğinin hediye edileceği duyuruldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı Herkes için Yayınlandı

Redmi Note 9 ya da Note 9 Pro için Mi Band 4 Hediyesi

Xiaomi’nin Türkiye’ye özel olarak yaptığı kampanya, tabii ki Xiaomi Türkiye tarafından yönetiliyor ve yine Xiaomi Türkiye resmi hesabından duyuruldu.

Yapılan duyuruya göre, bu iki telefondan birini satın alan kullanıcılar için Mi Band 4 hediyesi verilecek. İster ana modeli alın isterseniz de Pro modelini alın bu kampanyadan yararlanmış olacaksınız.

Telefonların fiyatlarında zaten mini bir indirim olmuştu. 10.yıl şerefine bu indirim miktarında da bir güzellik yapılmıştı. Şimdi bu yeni kampanya ile satışların tekrar yükselmesi amaçlanıyor gibi gözüküyor. Öncesinde Redmi Note 8 için de defalarca bu kampanyalar düzenlenmişti.

Bilekliğin şu an ki fiyatı 180 TL civarında. Yani öyle çok büyük bir hediye değil. Ama yeni bir telefon alırken yanında bilekliğin hediye olması güzel. Kampanyanın geçerli olacağı tarih konusunda bir açıklama yapılmadığı için elinizi de çabuk tutmanızı öneririm. Çünkü stoklarda sınırlı olarak açıklandı. Eğer tabii ki Redmi Note 9 ya da Note 9 Pro modellerinden birini almayı düşünüyorsanız hızlı olun.

Ayrıca Mi Band 4 modeli için yapılan kampanya sadece Mi Store üzerinden yapılan alışverişler için geçerli. Diğer e-ticaret sitelerinde falan bu kampanyayı görmedik. Duyuruda da özellikle Mi Store vurgusu yapıldı.

Exit mobile version