Redmi Note 8 Pro Special Edition Modeli Geliyor

Redmi Note 8 Pro Special Edition isimli yeni bir versiyon yola çıktı geliyor. Telefonda değişen neler olacak?

Redmi Note 8 Pro Special Edition

Yüksek satış rakamlarıyla kendisini gösteren ve listelere adını yazdıran Redmi Note 8 Pro, satışlar iyi gidince Çin’de bir güncelleme almıştı. Marka satış stratejisi olarak düşünülen bir adım atmış ve Çin için geçerli olan kırmızı renk seçeneğini satışa sunmuştu. Çin için sunulan kırmızı renk, çok fazla tercih edildi ve satışları iyice arttırdı.

Aradan geçen aylardan sonra seriye yeniden bir tat kazandırmak isteyen Xiaomi, bu sefer Redmi Note 8 Pro Special Edition isimli bir versiyonun haberini verdi. Markanın kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile gözüken telefon, şimdiden farklı bir renge sahip olacağını da göstermiş oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Ultra Şeffaf Arka Kapak ile Gelecek

Redmi Note 8 Pro Special Edition Özellikleri Aynı mı Kalacak?

Şu an özelliklerin neler olacağı açıklanmış değil. Gözümüzü hemen Çin’e çevirecek olursak, Çin’de satışa çıkan telefon tamamen kırmızı renkli ve iki farklı varyantı olan bir telefon olmuştu. Yani bu özel versiyon Çin’de 6 GB RAM ile 64/128 GB depolama alanı seçenekleri ile kırmızı renkli olarak satıldı.

Redmi Note 8 Pro Special Edition akıllı telefonunu bunun global versiyonu olduğunu düşünüyoruz. Marka rengi söylemese de ipuçları var. Gönderinin içerisinde çok net algılanan kırmızı renkler var. Kırmızı renklerin yanında turuncu bazı bölümlerle oluşturulmuş.

Elde olan kırmızı modeli incelediğimizde de arka kapağın bazı noktalarında küçük küçük turuncu renkli oynamalar yapıldığını görüyoruz. Kısacası beklentimiz aynı telefonun Redmi Note 8 Pro Special Edition adıyla globale açılacak olması.

Özelliklerde herhangi bir değişiklik olur mu? Orasını kestirmek kolay değil. Yakın zamanda Redmi K30 Ultra gibi çok iddialı telefonlar gelecek. İddialı başka bir telefon gelirken, eski modelin özellikleri yenilenerek tekrar satışa sunulması pek olası değil gibi duruyor. Yüksek ihtimalle renk değişikliği yeterli olacak.