Redmi Note 8 Pro Coral Orange Duyuruldu

Redmi Note 8 Pro Coral Orange renk seçeneği duyuruldu. Yeni renk seçeneğiyle telefonda değişen bir nokta var mı?

Redmi Note 8 Pro Coral Orange

Dün Redmi’nin telefonlarına yeni bir varyasyon geleceği duyurulmuştu. Special Edition versiyon olarak gelecek yeni bir Redmi Note 8 Pro için beklenti oluşmuşken, telefon bir gün sonra tanıtıldı. Redmi Note 8 Pro Coral Orange adıyla gelen telefonu, yeni bir akıllı telefon olarak düşünmeyin. Yeni falan diyoruz ama aslında bu model Redmi Note 8 Pro’nun tam da kendisi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Special Edition Modeli Geliyor

Redmi Note 8 Pro Coral Orange Farkı Ne?

Telefonun farkı rengi. Zaten telefonda 4 farklı renk seçeneği vardı. Bu renkler; elektrik mavisi, orman yeşili, inci beyazı, gölge siyahı olarak biliniyordu. Renk seçenekleri bir hayli dikkat çekmiş ve Xiaomi bu konuda iyi dönüşler almıştı. Zaten telefonun satış rakamlarından beğenildiğiniz anlıyorsunuz.

Redmi Note 8 Pro Coral Orange modeli beşinci rengi getirmiş oldu. Daha önce Çin’de satışa çıkan renk seçeneğinin global versiyonu olacağı söylenen Coral Orange, turuncu ile kırmızının bir araya getirildiği bir renk seçeneği.

Telefonun alt kısmında turuncu tonlarına daha yakın olan bir renk tonu var ama yukarı doğru çıktıkça renk tonu değişmeye başlıyor ve kırmızıya dönüşüyor. Geçişli bir renk kullanılan akıllı telefonun bu renk seçeneğiyle beraber değişen teknik özellik var mı derseniz de yok cevabını alırsınız.

Hala satılan Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarına güzel bir yeni yorum getirilmiş durumda. Teknik özellikler ve işlemciler birebir olarak aynı. Her şey aynı olunca fiyat farkı konusunda da bir fark olmadığını anlamışsınızdır. Diğer telefonların fiyatları ne ise bu modelde de o fiyat geçerli olacak. Yeni renk seçeneğinin global olarak satılacağını da bir kez daha hatırlatalım.