Redmi K30 Ultra Özellikleri Kesinleşti Sayılır

Redmi K30 Ultra sistem özelliklerini gösteren yeni bir paylaşımla ortaya çıktı. Telefonda neler olacak?

Redmi K30 Ultra

Redmi K30 Ultra daha önce TENAA kayıtlarında gözükmüş ve tasarım ortaya çıkmıştı. Bu haberi sizinle paylaşmamızın üzerinden 4-5 gün geçti. Zaten TENAA kayıtlarında gözüken akıllı telefon için ise bu sefer kayıt raporları çıktı. Bu ikisini karıştırmamak gerekiyor. Telefon zaten daha öncede TENAA kayıtlarında gözükmüştü ama bu sefer özellikler de netleşti.

Bunu da Okuyun: Redmi K30 Ultra TENAA Kayıtlarında Ortaya Çıktı

Redmi K30 Ultra Özellikleri Hakkında Bilinenler

Seriye kan getirecek can sağlayacak yeni akıllı telefon, Snapdragon ile savaşacak olan bir akıllı telefon olacak. Çünkü bu modelin içerisinde Snapdragon’un rakibi MediaTek işlemci kullanılacak. Birçok kesim tarafından değersiz bulunan işlemci, son zamanlarda ise yükselmeye ve gerçekten anlamda performans gösteren modellerle güncellenmeye başladı.

Dönüşüm ne kadar etkili oldu bunu görmek istiyorsanız Redmi K30 Ultra akıllı telefonuna bakacaksınız çünkü telefonda MediaTek Dimensity 1000 Plus işlemci olacak. 7 nm üretimin eseri olan son seri işlemci örneklerinden olan Dimensity 1000 Plus, 2.6 GHz işlem gücüne kadar yükselecek.

Cezanne kod adınsa sahip telefonun işlemcisiyle beraber RAM seçenekleri de çok çeşitli olacak. 6 GB giriş versiyonda, 8 GB orta versiyonda, 12 GB RAM ise en üst seviye akıllı telefonda kullanılacak RAM olacak.

İşlemcisi güçlü, RAM seçenekleri buna göre değişen Redmi K30 Ultra ekran konusunda da 6.67 inçlik bir panel sunacak. Zaten seride kullanılan tasarım sabit kalacağı için ekran tasarımı değişmiyor. Boyut konusunda da bir değişim yok. Panel AMOLED ve FHD+ çözünürlük var.

TENAA raporlarına göre bu değerler sabitlenen değerler. 64 MP asıl arka kamera, 20 MP açılır kapanır selfie kamerası, 4400 mAh değerinde batarya, 5G ile güçlendirme, Android 10 işletim sistemi gibi gibi daha birçok özelliği olacak Redmi K30 Ultra, fiyat için ise 230 Euro ile 250 Euro arasında değişecek. Tabii ki bu başlangıç fiyatı olarak düşünülen rakam. RAM 12 GB seçilirse, bu fiyat artacaktır.