Redmi K30 Ultra için Özellikleri Gösteren Afiş Paylaşıldı

Redmi K30 Ultra afiş görseli çıktı ve özellikler neredeyse tamamlanmış olarak gözüktü. Redmi K30 Ultra için neler bekleniyor?

Redmi K30 Ultra afiş 2

Redmi K30 Ultra üzerine yoğunlaşma başladı. Yoğunlaşma başladı dememizin sebebi, çok sık bir şekilde yeni paylaşımlar geliyor olması. TENAA kayıtlarında telefon resmileşti. Sonra TENAA kayıtlarına yansıyan özellik raporları paylaşıldı. Yine TENAA üzerinden sertifika numaraları belli oldu. Telefonun tasarımı belli oldu.

Süreç birbiri arkasına devam etti ve sürekli olacak şekilde sızıntılar gelmeye başladı. TENAA kayıtları bir derece ama şimdide telefon için özelliklerin bulunduğu bir afiş görselinin paylaşımı yapıldı. Afiş görselinde yer alan özellikler, tam olarak telefon için beklenen özellikler.

Bunu da Okuyun: Redmi K30 Ultra Özellikleri Kesinleşti Sayılır

Redmi K30 Ultra Tüm Özellikleri

Paylaşıma bir göz gezdirdiğimiz zaman görüyoruz ki MediaTek Dimensity 1000+ işlemcisi kullanılacak. Buna zamana kadar gelen her sızıntıda aynı şey vardı. Hep telefonun işlemcisi, MediaTek oldu ve bunun üzerinde duruldu. İşlemcinin hızının 2.6 GHz seviyesinde gezindiğini biliyoruz ve 5G desteği olduğunu duyduk.

5G desteğinin yanında, çok daha yüksek bağlantı hızları ve ekran konusunda daha iyi bir yenileme hızı da destekleniyor. Telefonda AMOLED ekran bulunuyor ve 6.67 inç AMOLED ekran, 120 Hz yenileme hızına sahip. Bu ekran Redmi için gerçekten güzel bir seviyeye gelindiğini gösteriyor. Sonuçta bir AMOLED ekran var ve 120 Hz yenileme hızı karşımıza çıkıyor.

Telefonda kameralar için çok net bilgiler yok. 4 arka kameranın olacağı kesinleşmiş gibi ama ana kamera dışında bir bilgimiz yok. 64 MP değerinde birincil kamera kullanılacak. Ön kamerada açılır kapanır kamera kullanımı devam edecek ve 20 MP değerinde bir Pop-up kamera göreceğiz.

6 GB – 8 GB -12 GB RAM ile kendisini performans konusunda da kanıtlaması muhtemel olan akıllı telefonun MIUI 12 ile çıkacağı ve 4400 mAh ile 4500 mAh batarya kapasitesinden birine sahip olacağı öğrenildi. Hızlı şarj için ise değer 33W hızlı şarj olacak.

Bu özellikler ve Redmi K30 Ultra için afiş görselleri de çıkmışsa, tanıtım çok yakın diyebiliriz ama tarih veremeyiz.