POCO X3 ile Çekilmiş İlk Fotoğraf Paylaşıldı

POCO X3 ile çekilen fotoğrafın detayları bir hayli sevildi. Yeni telefon kamerası nasıl olacak?

POCO X3 3

OnePlus Nord’u rakip seçip buna yönelik bir telefon tanıtacağı bilinen Xiaomi, kendi adıyla değil de kendinden kısa süre önce kopan POCO markası altında bu telefona yer verecek. Markanın yeni akıllı telefonu POCO X3 olacak ve uygun fiyatlı telefon, tercih unsuru olan özellikleri kullanacak.

3 gün önce telefonun arka kapağının resminin paylaşıldığı ve resim paylaşımının ardından da FCC onayının aldığı haberini yaptık. Hala teknik konuda kesinleşmeyen özellikleri bulunan akıllı telefon için bugün ki haberimiz ise kameralar konusunda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite Ortaya Çıktı

POCO X3 Kamerası Nasıl Olacak?

Bu sefer biz sızıntı değil bir paylaşım geldi. POCO telefonun kamerasının nasıl çekim yaptığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Şirket yetkilisi Angus Kai Ho Ng tarafından paylaşılan fotoğraf, çekim kalitesinin bir ön gösterimi oldu.

Fotoğrafla beraber 4 arka kameranın olacağı ve ana kameranın 64 MP olacağı doğrulanmış oldu. Fotoğrafın yakınlaştırılmasına rağmen kalitenin düşmemesi ve çözünürlük değerinin de oldukça yüksek olması da kamera yeteneğini göstermekte.

İlk fotoğrafın ortaya koyduğu başka önemli detaylar da var. Mesela parmak izi sensörlerinin telefonun yan kısmına taşınmış olması. Parmak izi sensörü yan kısımda ve güç tuşu değiştirilmiş.

İşlemcinin Snapdragon 732 olacağı ve ekranın da 120 Hz yenileme hızının olacağı kesinleşti. 5160 mAh değerinde bir batarya ve bu batarya için 33W hızlı şarj özellikleri de yine POCO X3 modelinin sevilen özelliklerinden olacak.

Şimdi bizim de merak ettiğimiz bu telefonun fiyatının nasıl olacağı. Fiyat önemli çünkü Nord rakibi bir telefon ve orta sınıf için tercih edilecek iyi modeller arasında olacak. Fiyat dengesinin iyi kurulması, zaten belli bir satış rakamını yakalayan POCO’nun bu seri ile fırlamasını sağlar. Fiyat dengesinin kötü kurulması ve daha iyi rakiplerin daha düşük fiyatlara satılması POCO X3 için hüsran ile sonuçlanacak bir durumun oluşması demek.