POCO F2 Pro Türkiye Fiyatı Bayağı Düştü

POCO F2 Pro Türkiye satış fiyatı için yeni bir düzenleme yapıldı. POCO F2 Pro satış fiyatları ne kadar düştü?

POCO F2 Pro

Snapragon 865 işlemci kullanıp, fiyatı 7 bin bandında olan akıllı telefon Xiaomi POCO F2 Pro, sadece fiyatıyla bir hayli konuşuldu.

Diğer telefonlara göre satış fiyatları gayet başarılı bulunan telefonun, ülkemizde de satışı yapılıyor. POCO F2 Pro resmi olarak ülkemizde satılan ve POCO garantili olan bir telefon. Yani bu satış fiyatı üzerinde ithalatçı garantisinin herhangi bir etkisi yok.

128 GB versiyon için 6.999 TL satış fiyatı olan telefon için güzel bir gelişme daha yaşandı. Tabii ki baştan beri fiyattan söz ettiğimiz için anladınız. Telefonun fiyatı konusunda iyi bir gelişmeye adım atıldı.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro Türkiye’ye Geldi – Özellikleri ve Fiyatı

POCO F2 Pro Ciddi Oranda İndirim Aldı

Telefon zaten Snapdragon 865 kullanan modelleri arasında uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak değerlendiriliyordu. Telefonun fiyatı 6.999 TL olarak açıklanmıştı ama bu fiyat sadece 6 GB RAM kullanan versiyon içindi. İkinci bir versiyon daha vardı ve bu versiyonda da fiyat 7.999 TL olarak duyuruldu.

Fiyat indiriminin iki model için geçerli olmadığını söyleyeyim. 8 GB RAM olan modelde fiyat sabit ama 6 GB RAM olan versiyonda 6.999 TL olan satış fiyatı 6.159 TL rakamına kadar geri çekildi. Rakama vuracak olursak 840 TL gibi bir indirim miktarı var.

Snapdragon 865 işlemcisi olup zaten bu fiyata satılan bir telefonun neredeyse 1000 TL’ye yakın indirim alması da takdir edilecek olan bir gelişme. Üstelik telefon şu an eski modeller arasında yer almıyor. Yine yeni akıllı telefonlar arasında yer almakta ve bu da fiyatın daha da düşeceği anlamına geliyor.

İkinci fiyat indirimi ne zaman olacak bilinmesi zor ama beklentilere göre telefonun fiyatının 6 bin TL’nin altına inmesi durumu oluşacak. Kesin değil, kesin olmamakla beraber her an durum değişebilir ve indirim beklerken yeniden zam gelebilir. Yeni bir POCO F2 Pro alacaksanız bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim.