Poco F1 MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Poco F1 için MIUI 12 güncellemesi yayınlandı. Poco F1 global sürüm olarak güncellemeyi almış oldu.

Poco F1

Xiaomi’nin arayüz güncellemelerinden nasibini alan cihazlar arasında Poco modelleri de geliyor. Çok fazla telefonu olmasa da Poco akıllı telefonlarının tercih edilme oranı yüksek olduğu için bu serilere gelecek güncellemeyi takip eden çok sayıda kullanıcı var. Bu kullanıcılar arasında yer alıyorsunuz ve telefonunuza güncelleme gelmesini merakla bekliyorsanız, size güzel haberler vereceğiz.

Öyle ki Poco F1 modeli için o çok beklenen yeni arayüz güncellemesi yayınlandı. Telefon için yayınlanan yeni güncelleme ile arayüz değiştirildi. Artık arayüz MIUI 12 oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Ultra Şeffaf Arka Kapak ile Gelecek

Poco F1 için Yeni Arayüz Güncellemesi

Akıllı telefonun yeni MIUI 12 güncellemesiyle beraber sürümü V12.0.0.3.QEJMIXM olarak değiştirildi. Sürüm numarasının bir özelliği var çünkü bu numara Çin serileriyle aynı değil.

Yani MIUI 12 güncellemesinin bu kez global olarak yayınlandığı müjdesini de almış olduk. Sadece Çin’e yayınlanan güncellemelerde kullanılan seri numarası biraz daha farklı. Global olarak dağıtımın başladığını anladığımız yeni sürümde, Poco F1 akıllı telefonlarına herhangi bir sınırlamada olmayacak.

Biliyorsunuz ki bazı akıllı telefonlarda MIUI 12 güncellemesinin tüm özellikleri kullanılamıyor. Poco F1 bu konuda şanslı olan akıllı telefonlardan biri olacak. Güncellemenin herkese ulaşması ise yine bir süreci işaret ediyor.

Başlangıç global olarak yapıldı evet ama dağıtım yine zamana yayılacak. Ama Çin sürüm kadar beklemeyeceğiz. En geç 1 ay içerisinde yeni güncelleme tüm cihazlara ulaşacak düşüncesi var.

Çünkü şunu biliyoruz Xiaomi belirlediği bazı modellerde Eylül ayına girmeden güncelleme dağıtımlarını tamamlayacak. Global sürümde güncelleme alması, Poco F1 için de bu durumun geçerli olacağını işaret ediyor.