Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition Tanıtıldı

Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition özel seri araç tanıtıldı. Yeni GoKart özellikleri neler?

Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition

Xiaomi tarafından desteklenen markalardan biri olan Ninebot, özel seri bir GoKart aracını tanıtacağını söylüyordu. Beklenen tanıtım Xiaomi’nin 10.yıl kutlama etkinliğinde geldi. Marka ne tanıttı? Mi 10 Ultra, Redmi K30 Ultra bir saydam akıllı televizyon. Bunların dışında tanıtım etkinliğinde bir de Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition özel üretim GoKart aracı tanıtılmış oldu.

Bunu da Okuyun: İlk Saydam Televizyon: Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition

Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition Özellikleri Neler?

Lamborghini Edition adından da anlayabileceğiniz gibi ünlü araç markası Lamborghini özel serisi olan araç, ana modelden çok daha farklı bir tasarımla geliyor. Dış yüzeyde sarı bir kasa kullanılıyor ve arka kısma şık bir rüzgarlık eklenmiş. Spoer direksiyondan tutunda spor oturağa kadar her şey düşünülmüş.

Çocuklar için değil yetişkinler için satışa sunulacak olan yeni GoKart aracının bu şık tasarımını tamamlayan ise güçlü motoru. Tamamen elektrikli olan motor, 432 Wh pille besleniyor. Motorun tamamen gücü açıklanmadı ama ana modele göre daha performanslı bir motor kullanıldığı ve bu pille beraber mesafenin arttırıldığı da söyleniyor.

Mesafenin ne kadar olduğunu anlatmak için marka tanıtımda şöyle bir ifade kullandı; 400 metrelik bir pisti varsayalım. 40 km standart hız ile gittiğiniz zaman bu pisti tam 62 kez dönebilmeniz mümkün. Yani pil kapasitesi gayet yeterli.

Motorun elektrikli olması avantaj olsa da bazı sorunlar da getirmiş. Mesela motor sesi yok. Neyse ki Ninebot GoKartPro Lamborghini Edition için bu durum yazılımla çözülmüş. Yapay bir motor sesi araca eklenebiliyor.

Özel lastikleri, daha yüksek pil kapasitesi ve daha güçlü motor kapasitesi ile gelecek olan yeni GoKart aracının fiyat bilgisi ise verilmedi. Fiyatın ve çıkış tarihinin Ninebot tarafından ay sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

Exit mobile version