MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı Herkes için Yayınlandı

MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı diğer tüm Android akıllı telefonlar için de yayınlandı. Peki, nasıl indirilir?

MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı

Mi 10 Ultra akıllı telefon tanıtımı sırasında MIUI 12 sürümü için de bazı ufak yenilikler duyuruldu. Bu yenilikler arasında öyle bir tane vardı ki telefon bu duvar kağıdı ile beraber geldi. MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları, serisine dahil olan Süper Satürn.

Süper Duvar Kağıtları özelliğini genişleten yeni duvar kağıdı, MIUI 12 alan cihazlar için gelecek ama bir başka sürpriz daha var. Güncelleme alan akıllı telefonlarda kullanılabilecek olan bu duvar kağıdı, diğer akıllı telefon modelleri için de yayınlandı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 ile Kontrol Merkezine Akıllı Cihaz Kontrolleri Geldi

MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı Android Akıllı Telefonlarda Nasıl Kullanılır?

Yeni duvar kağıdı, Satürn gezegenini ele alıyor. Satürn halkalarını hem dikey hem de yatay olarak ele alan bir nevi hareketli duvar kağıdı, uzayı ekranınıza getiriyor desek yeridir. 🙂 Kilit ekranında gezegenin küçük bir halinin duvar kağıdı olarak gösterildiğini görüyorsunuz.

Kilit ekranını geçtikten sonra ise duvar kağıdı iki parça olarak ekranda hareketlendirilebiliyor. Asıl iyi olan taraf ise geliştiricilerin harekete geçmiş olması. Tanıtımın sonrasında MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı yayınlanır yayınlanmaz, geliştiriciler harekete geçti.

Yapılan çalışma sonrasında duvar kağıdı diğer tüm Android akıllı telefonlar için de yayınlandı. Bunun için telefonunuz Android 8 ve üzeri bir işletim sistemini kullanıyor olması yeterli oluyor.

Peki, MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı telefona nasıl yüklenecek? Bunun için tek yapılacak aşağıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden Satürn duvar kağıdını indirmek ve telefonunuza yüklemesini gerçekleştirmek.

Tabii ki Xiaomi’nin resmi olarak yayınlamış olduğu duvar kağıdı sadece MIUI 12 güncellemesi alan telefonlar için geçerli. Bu bir işletim sisteminden özelliğin dışarı çekilmesi. Yani Xiaomi tarafından diğer Android telefonlar için de resmi olarak yayın yapılmış gibi algılanmasın.

Duvar Kağıdı için Mega Linki