Mi PC Suite Nedir? Nasıl Kullanılır?

Mi PC Suite uygulaması nedir? Xiaomi akıllı telefonlarla bilgisayarlar arasındaki bağlantıyı sağlayan uygulamanın avantajları neler?

Mi PC Suite

Xiaomi marka bir akıllı telefonunuz varsa, akıllı telefonunuzun özelliklerinden tam olarak yararlanabilmek adına, kullanacağınız bazı programlar var. İşte akıllı ev aletlerine sahipseniz Mi Home uygulaması, bulut depolama istiyorsanız Mi Cloud uygulaması biri çok çeşitli sistem uygulamaları bulunuyor. Bunlar arasında işinize en çok yarayacağını düşündüklerimden biri Mi PC Suite uygulaması.

Samsung, Huawei gibi akıllı telefonlarda da benzer uygulamalar var. Bu uygulama Xiaomi ya da Redmi akıllı telefonunuzun bilgisayara bağlanmasını sağlamakta ve bilgisayar üzerinden bazı yönetimleri gerçekleştirmenizi sağlamakta.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı Herkes için Yayınlandı

Mi PC Suite ile Neler Yapılabilir?

Uygulama akıllı telefonunuz için çok yönlü bir hizmet sunuyor. Yapabileceklerinizi bir liste içerisine almak istersek, PC Suite ile yapabilecekleriniz şöyle:

Diğer birçok markada da olduğu gibi bir tamamlayıcı uygulama olarak gösterebileceğimiz Mi PC Suite yetenekleri bunlar ama uygulamayı kullanmak için bazı ayarlara ihtiyacınız olacak.

Mi PC Suite Kullanımı için Telefonda Yapılacak Ayarlar

Telefonunuzu hazırlamanız yeterli olacak. Bilgisayar üzerinde yapacağınız çok fazla bir şey zaten yok.

Artık Mi PC Suite programı sizin için hazır. Tüm işlemleri eksiksiz olarak gerçekleştirecek olursanız, program bağlantıdan sonra telefonunuzu tanıyacaktır. Tanıma işleminden sonra, istediğiniz işlem neyse onu yapabilirsiniz.

Bu yedekleme olabilir, güncelleme olabilir ya da telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Seçenek size kalmış. Programa nereden ulaşacağını merak eden kullanıcılar için de bir bilgi verelim. Programa ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.