Her Yüzeye Baskı Yapabilen Xiaomi Cep Yazıcısını Satışa Sunuldu

Xiaomi Cep Yazıcısı fonlama üzerinden olsa da satışa çıktı. Cep yazıcısının özellikleri neler?

Xiaomi cep yazıcısı

Xiaomi, akıllı ürün teknolojilerinde pratikleştirme yönünü öne çıkardığı birçok yeni ürün tanıtmaya başladı. Markanın bu motto üzerinde geliştirdiği yeni ürünü ise bir cep yazıcısı oldu. Xiaomi cep yazıcısı, hem küçük boyutu hem de yapabildikleriyle kendisine hayran bıraktıracak ürünler arasında geliyor.

Bir fonlama projesi üzerinden geliştirilen mini yazıcının özelliklerinden ve bu yazıcı ile kullanıcılara sunulacak olan artılardan bahsedelim. Öyle ki boyut küçük ama Xiaomi cep yazıcısı için işlevler bir hayli iyi.

Xiaomi Cep Yazıcısı Özellikleri Neler?

Yazıcının en önemli özelliği, her türlü alana baskı yapabiliyor oluşu. İster bir gıda maddesi üzerine olsun ister bir ahşap malzeme üzerine olsun ister bir deri parçası üzerine olsun, yazıcı hemen her alana doğru baskı yapabiliyor.

Metal yüzeylere bile baskı yapabilen cihazın, bunun için sadece kartuşunun değişmesi gerekiyor. Kartuşu değiştirdiğiniz zaman, seçtiğiniz yüzeye uygun kartuş takmanız yeterli. Özellikle yiyeceklerin üzerine baskı yaparken, bunun için özel oluşturulmuş ve yenebilen malzemeden üretilen kartuşları kullanmak gerekiyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Süper Satürn Duvar Kağıdı Herkes için Yayınlandı

Xiaomi cep yazıcısı kontrol için ise akıllı telefonları kullanıyor. Akıllı telefona yükleyeceğiniz bir uygulama üzerinden yazıcıyı kolayca kontrol edebiliyorsunuz. İşte yazıcının hangi puntoda baskı alacağından tutun da yazıcının baskı renginin nasıl olacağına kadar her şeyi bu uygulama üzerinden yönetiyorsunuz.

Ayrıca yazının konumunu ve stilini de yine bu uygulama üzerinden yönetebildiğinizi eklemiş olalım. Sadece 145 gram ağırlığında olan ve USB C üzerinden şarj edilen Xiaomi cep yazıcısı, akıllı telefonlar ile bağlantısını da Bluetooth üzerinden sağlıyor.

Şimdilik sadece fonlama çalışmasının bir ürünü olarak alınabilen cihazı satın almak için 61 Euro gibi bir miktarda destek olmanız lazım. Fonlama aşaması tamamlandıktan sonra ürün seri üretimle satışa çıkacak ve birçok ülkede satılan bir ürün olacak.