Hediyeler Dağıtan Xiaomi 10.yıl Mobil Oyununu Kaçırmayın

Xiaomi 10.yıl mobil oyunu hadi yuvarla hediyeler dağıtıyor. Yeni mobil oyun nasıl oynanır ve hediyeleri neler?

Xiaomi 10.yil mobil oyunu 10

10.yıla özel olarak Xiaomi yeni ürünleri üzerinde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Firma zaten 10. yıl şerefine iki ürün tanıttı ama iş sadece ürünlerle sınırlı kalmadı. MIUI için özelleştirmeler falan filan derken şimdi de onunda yıla özel hediyeler dağıtan bir zar oyunu yayınlandı.

Xiaomi 10.yıl mobil oyunu olarak isimlendirebileceğimiz oyunda, çeşitli indirim çekleri alabiliyorsunuz. Hemen oyunun nasıl oynanacağına ve ne gibi hediyeler dağıttığına bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Akıllı Fabrikası Faaliyetlere Başladı

Xiaomi 10.yıl Mobil Oyunu Hadi Yuvarla ve Hediyeleri

Xiaomi tarafından “Hadi Yuvarla” adıyla anılan oyun, çok sevilen Monopoly yapımını hatırlatıyor. Xiaomi’nin on yılını anlatan bir harita oluşturulmuş ve bu harita tıpkı Monopoly oyununda yer alan yapıya benzer bir şekilde sıralanmış.

İster arkadaşlarınızla isterseniz de hiç giriş yapmadan konuk kullanıcı olarak oynayabileceğiniz yapıma girebilmek için yapmanız gerekenler şöyle:

Oyuna giriş bu kadar basit. Oyunda amacınız ise Xiaomi tarafından oluşturulan haritada zar atarak ilerlemek. Attığınız zar kaç gelirse o kadar basamak ilerliyorsunuz. Rakibinizden önce oluşturulan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Tıpkı Monopoly gibi düşünün. Zar atarak geldiğiniz karelerde farklı sürprizler olabiliyor. Oyundan görüntüler aşağıda

Xiaomi 10.yıl Mobil Oyunu Ne Hediyeler Veriyor?

Oyunun verdiği hediyeler öyle çok yüksek hediyeler değil. Daha çok indirim çeki veriliyor. Hepsiburada, N11 gibi e-ticaret sitelerinde kullanabileceğiniz indirim çekleri alıyorsunuz ve bir kullanıcı bir kez indirim çekini kullanabiliyor. Eğer bir telefon falan alacaksanız işinizi görebilir.

Bu eğlenceli oyuna erişim için acele etmeniz lazım zira kampanya 20 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. sonrasında oyun kaldırılacak.