Android 11 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri için Yeni Liste

Android 11 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar için yeni bir liste daha ortaya çıktı. İşte yeni listedeki telefonlar.

Android 11 güncellemesi

Android 11 güncellemesi için zaman yaklaştı. Eylül ayında Google duyuru gerçekleştirip kesin olarak yeni Android’i açıklayacak. Bazı markalar ise elini şimdiden çabuk tutmaya başladı. Elini çabuk tutan markalardan biri olan Xiaomi, güncellemeyi birkaç telefona beta olarak sundu.

Beta güncellemeleri çok takip edilmiyor olsa da aslında ana güncellemenin alınması için hazırlığın başlamasını sağlayan betalar oluyor. Bu beta sürümleri için yayınlanan yeni güncelleme beklenen bir haberi de ortaya çıkardı.

Beta 2 sonrasında hangi Xiaomi akıllı telefonlarının Android 11 güncellemesi alacağını gösteren yeni bir liste paylaşıldı. Öncesinde zaten bir liste paylaşılmıştı ama yeni listede bu ilk güncelleme listesine eklenen farklı akıllı telefon modelleri de var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, EKG Çeken Akıllı Tişört Duyurdu

Android 11 Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar Hangileri?

Güncelleme alacak telefonlara geçmeden önce güncelleme almayan telefonların hangileri olacağını yazarak başlayalım. Güncelleme almayacak olan telefonlar arasında çok ünlü seriler var. Tabii ki bu Xiaomi açıklaması olmadığı için değişme ihtimali de var. Güncelleme almayacağı söylenen telefonlar:

Bu telefonlar dışında güncelleme alacağı söylenen diğer telefonlar ise şöyle olacak ki liste biraz uzun: