Android 11 Almayacak Xiaomi Telefonlar Açıklandı

Android 11 güncellemesinin ulaşmayacağı Xiaomi akıllı telefonlar ortaya çıktı. İşte paylaşılan liste.

Android 11

Xiaomi cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan MIUI 12 güncellemeleri devam ediyor ama arka planda hangi akıllı telefonların Android 11 güncellemesi alacağı da konuşulmakta. Bu telefonlar için daha önce birçok kez liste yayınlandı. Yeni güncellemeyi alacak modeller olarak biz de bu listeleri paylaştık.

Fakat şimdi farklı bir durum var. Güncelleme alacak akıllı telefonlar için liste gelmesine alıştık ama bu sefer sızan liste güncelleme almayacak akıllı telefonları ortaya çıkardı. Güncelleme alacak telefonları az çok tahmin edebiliyoruz ama alamayacak modeller gerçekten şaşırttı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9 SE ve Mi 9 Lite MIUI 12 Güncellemesini Aldı

Android 11 Gelmeyecek Olan Xiaomi Telefonların Listesi

Xiaomi’ye çok yakın üretici kaynaklar tarafından sızdırıldığı söylenen listede yer alan modellerden başlayalım. Güncelleme almayacağı söylenen modeller:

Açıkçası listede sürpriz olacak modeller var. Android 11 almasına kesin gözüyle baktığımız akıllı telefonlar bile bulunuyor. Burada Android güncellemeleri ile MIUI güncellemelerini bir arada tutmamak gerekiyor.

Android sürümü eski olsa da bazı modeller yeni MIUI güncellemelerini alabiliyor. Yani bu telefonlara sahipseniz hemen umutsuzluğa kapılmanızı istemem. Güncellemelerin gelip gelmeyeceği de henüz Xiaomi açıklamış değil. Fakat bilgileri sızdıran kaynaklar sağlam olduğu için zaten bu haberlere yer veriyoruz.