Xiaomi Youpin Encok W04 Pro TWS Kulaklıklar Satışa Çıktı

Xiaomi Youpin Encok W04 Pro TWS

USB kablolar, taşınabilir şarj cihazları gibi ürünleriyle tanıdığımız Xiaomi’nin alt markası Youpin, yeni bir kablosuz kulaklık tanıtımını gerçekleştirdi. AirPods serisinin tasarımını benimseyen ve uygun fiyatı ile yüksek satış elde edeceği söylenen kulaklıkların özellikleri de tatmin edici.

Ülkemize gelir mi gelmez mi ya da bir ithalatçı e ticaret siteleri üzerinden satar mı bilemiyoruz ama uygun fiyatı ile dikkat çeken Xiaomi Youpin Encok W04 Pro TWS özelliklerinden bahsedelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi SUV Tanıtıldı – Ama Sandığınız Gibi Değil

Encok W04 Pro TWS Tasarım ve Özellikleri

Kablosuz kulaklık, uzun kullanımlarda kulağınızda her hangi bir zarara neden olmayacak şekilde tasarlanmış olan yarı kulak içi tasarımını benimsiyor. Apple AirPods kulaklıklarında da aynı yapıyı görüyoruz hatırlatayım. Kutusu da benzer tasarımda olan kulaklık, uzun sap kısımlarının yerleştirileceği geniş bir kutu sunuyor.

Teknik özelliklere geçilince Xiaomi Youpin Encok W04 Pro TWS kulaklığın hareketli bobin hoparlörleri dikkat çekiyor. 13 mm hoparlörler, hassas vokal sesleri, bass seslerini ve tizleri rahatlıkla duymanızı sağlıyor.

Ses kalitesini yüksek tutmak ve sesteki gecikmeyi de en aza indirmek için Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyen kulaklık, 24 Mbps iletim hızına sahip. Ses gecikmeleri bu hızla en az seviyeye iniyor.

Kolay kullanım için rakiplerinde olduğu gibi dokunmatik kontrolleri de olan Xiaomi Youpin Encok W04 Pro TWS, kulaklık arkasında yer alan dokunmatik alan üzerinden çalan şarkıyı duraklatmak, yeniden oynatmak ve çağrı cevaplamak gibi işlemcileri bir araya getiriyor.

Şarj kutusuyla beraber 20 saate kadar kullanım sunan kulaklıkların iki farklı modelini alabiliyorsunuz. Bir modelde kablosuz şarj desteği yok. Bir diğer modelde ise kablosuz şarj desteği yok. Kablosuz şarj desteği olan kulaklık için 26 dolar ödemeniz, diğer model için ise 22 dolar ödemeniz gerekiyor.