Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C Akıllı Süpürge için A101 Fırsatı

Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C A101 üzerinden satışa çıkacak. Fiyatlar ne kadar değişiyor? Satış ne zaman başlıyor?

Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C

A101 fiyatları aşağı çektiği teknoloji ürün kampanyalarında bu hafta Xiaomi’yi konuk ediyor. Önce Xiaomi’nin TV kutusunun satışa sunulacağı ve fiyat konusunda biraz daha uygun çözümlere yer verileceği açıklandı. Şimdi ise her eve lazım bir ürün olan Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C için aynı kampanya yapıldı.

A101’in bu hafta için yayınladığı aktüel kataloğunda yeni akıllı süpürgenin satışa çıkacağı resmi olarak duyurulmuş oldu. Üstelik yeni süpürge güzel bir indirimle beraber sunulacak. 3.250 TL olan satış fiyatında yapılacak indirim sonrasında Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C, 2.699 TL ile satın alınabilecek. Satışların başlayacağı tarih 16 Temmuz olacak ve satışlar stokların tükenmesi ile kapatılacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi TV Stick Kutu İçeriği Belli Oldu – Video

Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C Özellikleri Neler?

Büyük oranda ilgi göreceğini düşündüğümüz yeni cihazın özellikleri ve fiyatlarına da bakalım. 15 farklı sensörün bulunduğu temizlik robotu, Xiaomi Mi Home uygulama ile çalışıyor ve akıllı haritalandırmadan, kirlilik tespitine kadar her şeyi yapabiliyor.

Akıllı navigasyon ve haritalandırma özelliklerini otomatik şarj özelliği takip ediyor. Otomatik şarj özelliği, cihazın şarjı %15 seviyesine gerilediği zaman devreye giriyor ve robot şarj ünitesine ilerleyerek şarj olmaya başlıyor.

Eğer temizlik sırasında şarj biter ve otomatik şarj başlarsa, cihaz kaldığı yeri hatırlıyor ve pil yeterli doluluğa ulaştığı zaman, kaldığı yerden temizliğe devam ediyor.

Mobil cihazlar üzerinden kontrol edilebiliyor olması, 1.8 GHz hızında çalışan güçlü işlemcisi, 90 dakikaya kadar dayanan 2400 mAh değerinde bataryası ve tüm diğer özellikleri ile Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C bu hafta A101’in dikkat çeken ürünü olacak. Bakalım bu akıllı süpürgeye ilgi ne seviyede olacak.