Xiaomi MIUI 12.1 Sürüm Açıklandı – İşte Yenilikler

Xiaomi MIUI 12.1 özellikleri açıklandı. Yeni sürüm neler getirecek? İlk özellik açıklamaları.

Xiaomi MIUI 12.1

Xiaomi MIUI 12 güncellemesinin yayınlanmaya devam ettiğini biliyoruz. Güncellemeyi almak için bekleyen daha çok fazla cihaz var. Güncellemeyi tam olarak alan cihazlar henüz ilk parti cihazlar. İkinci parti ve hatta bazı amiral gemisi modelleri hala güncelleme bekliyor. Biz güncellemeyi bekleye duralım, Xiaomi işin mutfak kısmında hızlanmaya başladı. Bugün Xiaomi MIUI 12.1 güncellemesi için açıklama yapıldı.

Güncelleme verilecek ilk sürüm ya da yeni özelliklerin ekleneceği yeni paket değerlendirebileceğimiz versiyonun, nasıl yenilikler getireceği konusunda da bilgilendirmeler yapılmaya başlandı. Yenilikler açıklanır biz durur muyuz? Hemen bu sürümle gelecek yeniliklere bakalım.

Bunu da Okuyun: Mi Control Center ile MIUI 12 Kontrol Merkezini Telefonunuza Ekleyin

Xiaomi MIUI 12.1 Yeni Özellikleri Neler?

MIUI 12 alan her akıllı telefonun 12.1 güncellemesini de alacağını baştan ekleyeyim. Bu konuda farklı bir karar yok diyelim ve o çok konuşacağımız özelliklere bakalım.

Şimdiye kadar Xiaomi MIUI 12.1 ile gelecek yenilikler bunlar olarak tespit edildi. Bu değişikliklere ek olarak seçenekler gelirse, bunları da paylaşacağız. Güncelleme ne zaman gelecek derseniz de net bir şey söyleyememekle beraber Temmuz ayında dağıtımın başlayacağı konuşuluyor.