Xiaomi Mi TV Stick Türkiye’de Satışa Çıktı

Xiaomi Mi TV Stick Türkiye satışları başladı. Türkiye fiyatı nasıl? Özellikler nelerdi?

Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi yeni ürünleri için Avrupa tanıtımını gerçekleştirmişti. Markanın Avrupa tanıtımı ile gelen ürünlerden biri olan Xiaomi Mi TV Stick, uygun fiyatı ve televizyonları akıllı televizyonlar haline getirdiği yapısı ile bir hayli konuşulmuştu.

Ürünün özelliklerini paylaştığımız yazımızda bir bilgilendirme yapmıştık. Ürünün Avrupa fiyatını paylaştığımız bu yazımızın ardından, Türkiye fiyatlarının açıklanmasıyla bilgi vereceğimizi söylemiştik. Beklediğimiz haber geldi ve yeni ürün ülkemizde de e-ticaret üzerinden satışa açıldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi TV Stick Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi TV Stick Türkiye Fiyatı Nasıl?

Doğrudan site adresi vermeyi doğru bulmuyorum ama Türkiye’nin en önde gelen e-ticaret sitelerinde ürün şu an satışa çıkmış durumda. Satış fiyatı ise sandığımızdan daha uygun oldu. 400-500 TL arasında bir ürün beklerken görüyoruz ki 320 TL gibi bir satış fiyatı belirlenmiş.

Xiaomi tarafından satıldığı gösterilen ürün, doğrudan Xiaomi tarafından satışa açılmış gibi duruyor. Bu satış sayfasının da açılmış olması, günler içinde ürünün satışının yaygınlaşacağını kanıtlamakta. Fiyat ise çok değişmeyecektir.

Xiaomi Mi TV Stick Özelliklerini Hatırlıyoruz

Artık Türkiye fiyatını da öğrendiğimiz yeni ürün için özellikleri de bir kez daha gözden geçirelim. Bu rakamları vereceğiz ama karşılığında nasıl bir ürün alacağız önemli.

Yeni akıllı TV ürünü Netflix desteği, YouTube ve Google Asistan desteğiyle kutusundan çıkıyor ki zaten bu yönüyle başarılı bir ürün olarak listelerde yer alacaktır.

Bluetooth desteğiyle çalışan bir akıllı kumandası olan akıllı televizyon ürünü, 1080p değerine kadar görüntüleri destekliyor. 4K’nın eksik olması üzücü ama tek paket olarak satış yapılıyor.

Sesli komut desteği, DTS ve Dolby Vision olmak üzere ses teknolojisi desteği ile başarılı olan Xiaomi Mi TV Stick bu özellikleriyle 320 TL üzerinden satışa çıkmış durumda. Satış konusunda gelişmeleri takip edeceğiz. Resmi bir Xiaomi satış açıklaması yapıldığı zaman, yine açıklamaları sitemizde bulabilirsiniz.