Xiaomi Mi TV Stick Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi’nin akıllı TV ürünlerine rakip olarak gelecek yeni cihazı Xiaomi Mi TV Stick hakkında ne gelişme varsa paylaşacağımızı söylemiştik. Yeni ürün Google onayı aldı paylaştık. EEC üzerinde gözüktü paylaştık. Amazon üzerinde satış sayfası çıktı onu da paylaştık.

Tüm bu sızıntıları bir kenara koyun. Bu sefer daha iyi haberlerimiz var. Yeni ürün için tanıtım tarihi belli oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi TV Stick Google Onayını Aldı – Yakında Geliyor

Xiaomi Mi TV Stick Ne Zaman Tanıtılıyor?

Televizyonları Android TV’ye çevirecek olan yeni ürün için sadece 1 hafta daha beklemek gerekecek. Ürünün tanıtım tarihinin 15 Temmuz olduğu söyleniyor. Üstelik sadece Xiaomi Mi TV Stick tanıtımı yapılmayacak.

Yeni akıllı bileklik modelinin güncellenmiş versiyonu olan Mi Smart Band 5 akıllı bilekliklerinin de aynı etkinlikle tanıtılacağı belirtilmekte. Her iki cihazda Türkiye’de de satılacak ve fiyatlarının da tanıtımla açıklanmasını bekliyoruz.

Xiaomi Mi TV Stick Özellikleri Neler Olacak?

Yeni akıllı TV ürünü hakkında beklenen özellikleri de paylaşalım. Amazon sayfasında görüntülenen ve Xiaomi kaynaklarında yer verilen bilgilere göre cihazın iki versiyonu bulunacak. Bu versiyonda uygun fiyatlı olan 1080P 60 Fps destekli ürün olacak. Full HD desteleyecek bu modelde 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı olacak.

Android Pie işletim sisteminde olan cihazın işlemcisi ise değişmiyor. İki versiyonda da Amlogic S905 işlemcileri ve Mali G31 MP2 grafik birimi bulunacak.

Diğer versiyonda 4K HDR desteği de bulunacak ve 2 GB RAM ile 8 GB depolama alanı kullanılacak. HDMI üzerinden televizyonlara bağlanacak ürün için ilk fiyatlar da belli.

Sanal asistan desteği nasıl çalışacak? Akıllı kumanda olduğu söylenen kumandanın tüm yetenekleri neler olacak? Ülkemiz satışlarını ne kadar bekleyeceğiz? Ülkemizde satış fiyatları nasıl? Çok fazla soru var ve bu soruların cevap bulması adına Xiaomi tanıtımını görmek lazım. Aynı durum Smart Band 5 için de geçerli ve yeni bir akıllı bileklik hazırlıkları da sürüyor.