Xiaomi Mi TV Stick Kutu İçeriği Belli Oldu – Video

Xiaomi Mi TV Stick kutu içeriğini gösteren yeni görseller ve bir de kurulum videosu yayınlandı.

Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi Mi TV Stick hakkında ne sızıntı olursa, ne bilgi gelirse paylaşacağımızı söylemiştik. Henüz 2 ya da 3 gün önce paylaştığımız bir haberde tanıtım tarihinin belli olduğunu söylemiştik. Tanıtım tarihinin ortaya çıkması önemli bir gelişme. Çünkü Google onayını bile alan cihazın neredeyse sadece satışa çıkması kaldı.

15 Temmuz’da tanıtılacağı söylenen yeni TV ürününün, bu sefer ortaya çıkan sızıntısı ise nasıl bir teknoloji ile karşılaşacağımızın özeti. Bu kez yapılan paylaşımda kutu içeriğinde neler olacağı gözüküyor.

Bunu da Okuyun: A101 Uygun Fiyata Xiaomi Mi Box S 4K Satıyor

Xiaomi Mi TV Stick Kutu İçeriği Nasıl Olacak?

Bu sefer sadece kutu içerisinde yer alacak olan donanımlar değil, bunun yanında kurulumun nasıl yapılacağını gösteren bir de video paylaşıldı. Videoya bakacağız ama kutu içeriğini ele alarak detaylara geçelim.

Kutu içerisinde ilk göze çarpan ürünün kendisi. Dikine uzun bir kutu ile gelecek Xiaomi Mi TV Stick, biraz büyük bir USB boyutunda olacak. Tam formu USB bellekler gibi ama dediğimiz gibi sadece boyut biraz daha büyük.

Kutunun içerisinde yer alan bir başka donanım ise akıllı kumanda. Mini ölçülere sahip olacağı anlaşılan akıllı kumanda üzerinde Netflix ve Google Asistan tuşlarının yer alacağını görebiliyoruz. Yani bir nevi kumandalar da onaylanmış demek lazım.

Bunların dışında USB güç kablosu, kullanım kılavuzları, tanıtım belgeleri ve güç adaptörü de yine kutu içeriklerinde yer alan ögeler.

1080p modele ait olduğu iddia edilen bu kutunun, ilk kurulumu için de bir video paylaşılmış durumda. Paylaşılan bu videoda yaklaşık 1 dakika içerisinde Xiaomi Mi TV Stick kurulum aşamasının başladığı görülüyor.

Ayrıca kurulum sırasında dil seçimlerinin nasıl yapılacağı, bölge seçimlerinin nasıl olacağı ve ağ bağlantısının nasıl gerçekleştirileceğini görüyoruz. Google Play için entegrasyon konusunda da bilgilerin bulunduğu video gösteriyor ki arayüz de hem sade hem de işlevsel olacak.

Arayüzde ilk etapta Netflix, Amazon Video ve YouTube logoları yer alacak. Sonrasında eklediğiniz uygulamalarda muhtemelen bu arayüze eklenecek. Öyle ki cihaz Android Pie ile çalışıyor. Yani Google Play üzerinden birçok uygulamayı indirebilirsiniz.