Xiaomi Mi TV Stick Google Onayını Aldı – Yakında Geliyor

Xiaomi Mi TV Stick

Bağlantıyı destekleyen hemen her televizyonu Android TV modellerine dönüştürmeyi sağlayacak olan Xiaomi Mi TV Stick, birkaç aydır takibimizde. Geçmişte paylaştığımız yazılarda bu ürün için herhangi bir gelişme yaşandığı zaman sizlere bilgi vereceğimizi söylemiştik. Ürün hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı ve biz de bu bilgiyi sizlere aktarmak adına yeni bir yazı hazırlamaya karar verdik.

Elde ettiğimiz bilgiye göre Xiaomi’nin yeni ürünü birkaç gün öncesine kadar Google onayı için testlere girdi. Android temelli bir cihaz olması nedeniyle ürünün Google onayını alması şarttı ve açıkçası bakarsanız tanıtımdan önceki son engel de Google onayı gibi gözüküyordu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi TV Stick EEC Sertifikasını Aldı

Xiaomi Mi TV Stick Onaylandı

Testlerden olumlu sonuç olan cihaz, doğrudan Google onayını da almış oldu. Google’dan onay alınması ne demek oluyor bunu da açıklayalım. Bu cihaz için son onay demek. Bundan da olumlu sonuç alınması durumunda, artık ürün çıkışa hazır anlamına geliyor.

Bundan şunu anlıyoruz ki çok yakın bir zaman sonra yeni ürünün tanıtımı yapılabilir. Zaten özellikler ortaya çıktı fakat resmi tanıtım sadece özellikler için önemli değil. Resmi tanıtımın yapılması ürünün ne zaman satışa çıkacağını öğrenmemizi sağlayacak.

Satış tarihiyle beraber fiyat bilgisini de alacağız ki bu tür ürünlerde Xiaomi uygun fiyatlar sunmasıyla ünlü bir marka. Zaten Xiaomi Mi TV Stick modelinin bu kadar çok beklenmesindeki ana neden de yine uygun fiyatlı olacağının düşünülüyor olması.

4K ve Full HD çözünürlük destekli olmak üzere iki ayrı versiyonda satılacak olan yeni ürünün başlangıç fiyatının 49 dolar, 4K modelinin ise 133 dolar fiyatla satışta olmasını beklemekteyiz. Tanıtım yapıldığı ya da tanıtım açıklaması yapıldığı zaman bir kez daha sitemizden paylaşım yapmış olacağız. Takip etmeyi unutmayın. Hele ki siz de Mi TV Stick almayı düşünüyorsanız. 🙂