Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Tanıtıldı

Mi True Wireless Earphones 2 Basic özellikleri açıklandı. İşte yeni kulaklık için fiyat ve özellikler.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Xiaomi, bugün teknoloji dünyasını bombaladı. Markanın yeni ürünleri ardı arkasına tanıtıldı. İlk olarak Mi TV Stick öne çıkarıldı ve açıkçası bugün yapılan tanıtımın en iyi ürünü de bu oldu. Ama tek ürün değil. bir başka yenilik Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic kablosuz kulaklık oldu.

Xiaomi kablosuz kulaklıklar konusunda da sevilen, yüksek satış rakamlarına ulaşan bir marka olduğu için doğal olarak Mi True Wireless Earphones 2 Basic kulaklık modellerinin özellikleri de merak uyandırdı. Tanıtımı yakından takip ettik ve yeni kulaklığı tercih etmek isteyen kullanıcılar için bu bilgilendirme yazısını hazırladık.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Özellikleri

Yeni kulaklık tasarım olarak çok farklı olmadı. Mi Airdots 2 SE kulaklık modelinde yer alan saplı tasarım aynen devam ettirilmiş ve yine saplı yapı kullanılmış. Kutuda da farklı tasarım beklemeyin arkadaşlar. Kulaklıkların yatay olarak yerleştirildiği bir kutu var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10, Android 11 Tabanında MIUI 12 Güncellemesi Almaya Başladı

Tasarımı alışılmış tasarım ama ya teknik özellikler? Teknik özellikler güncellenmiş ve başarılı teknik özellikler. Başta kulaklığın sürücüleri yenilenmiş. 14.2 mm sürücülerin bulunduğu kulaklıklar, net ses verme ve seslerin ayrımında oldukça başarılı olacak.

Bluetooth 5.0 teknolojisinin de desteği bulunması, ses kalitesini arttırıyor çünkü ses gecikmeleri gibi bir durum oluşmuyor.

Üzerinde dokunmatik kontrollerinin olmasının yanında 20 saate kadar pil ömrü de bulunan Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic, iOS ya da Android işletim sistemi fark etmeksizin kullanılabiliyor.

Eğer Xiaomi akıllı telefonunuz varsa daha şanslısınız. Özel geliştirilen uygulama sayesinde, kulaklıklarla Xiaomi akıllı telefonlar anında bağlantı kurabiliyor olacak.

Şahsi görüşüme göre gayet kaliteli ve başarılı bulduğum kulaklıkların ilk çıkış şerefine fiyatında da bir kampanya var. Şu an kulaklığı almak isteyen kullanıcılar 30 Euro ödeyecek. Çıkış kampanyası bitince fiyat 40 Euro olacak.

Ülkemiz fiyatları 300 – 400 TL arasında değişecek ve kulaklık ülkemizde de satılacak. Ama ne zaman geleceğini biz de bilmiyoruz çünkü tanıtımda söylenmedi.