Xiaomi Mi Smart Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Mi Smart Band 5 global lansmanda gözüktü. Yeni bileklik için fiyat ve özellik farkları nasıl?

Mi Smart Band 5 1

Xiaomi, geçtiğimiz gün içerisinde ürünlerini global pazara açacak olan yeni bir etkinlik düzenledi. TV ürünler, yeni ekranlar, scooter modelleri gibi ürünlerin tanıtıma çıktığı etkinlikte Mi Smart Band 5 tanıtımı da yapıldı.

Çin’de duyurulan ana bileklik sürümü olan Mi Band 5’in bir farklı ve global versiyonu olacak olan yeni bilekliklerin fiyatı da açıklandı. Lansman Avrupa lansmanı olduğu için Avrupa fiyatları kesinlik kazanmış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı Beklendiği Gibi mi?

Mi Smart Band 5 Fiyatı ve Özellikleri

Yeni bileklik çok önemli bir fark getirmiyor. Bir nevi sunulan bilekliğin global versiyonu gelmiş gibi düşünün. Buna rağmen şaşırtıcı bazı değişiklikler yok demek de yalan olur. Mesela ekran kısmında bir değişim var. Mi Band 5 akıllı bilekliklerinde yer alan ekran 1.2 inç olarak duyurulmuş ve geniş ekran gelecek diyerek sevinmiştik.

Mi Smart Band 5 ekranı için ise açıklamada 1.1 inç ekran vurgusu yapıldı. Bu boyut farkının neden olduğu ve nasıl bir sonucu olacağı konusunda en ufak bir ipucu bile yok. Yine ekran renkli ama bu boyut farkı için iki bilekliğin de kullanım testlerini izleyeceğiz.

Bunun dışında özellikler hemen hemen aynı. 6 farklı renk, yenilenmiş olan manyetik şarj desteği 5 ATM suya dayanıklılık gibi özellikleri olan Mi Smart Band 5 akıllı bileklik için diğer özellikleri maddeleyeceğim.

Mi Smart Band 5 için fiyat açıklaması da çok fark getirmedi. Avrupa için bilekliğin fiyatı 40 Euro. Siz sormadan ben bir bilgi daha vereceğim. Bu modelde akıllı asistan desteği ve oksijen ölçüm desteği gelmedi. Bunlar için bir versiyonun daha tanıtılacağı iddia edildi. Buna göre Pro versiyon adı verilen bir versiyon üzerinde daha çalışılıyor. Yani bu kez 3 akıllı bileklik gelebilir.