Xiaomi Mi Smart Band 4C Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Smart Band 4C

Xiaomi Mi Band 5 modelinin tanıtımının yapılmasının üzerinden çok uzun bir zaman geçmedi. Yeni akıllı bileklik herkesi memnun etti mi tartışılır ama bu alanda ürün sınıfı artacak. Sürpriz bir şekilde tanıtılan Xiaomi Mi Smart Band 4C, bunu gösteriyor.

Xiaomi’nin akıllı bilekliklerine daha fazla önem vermeye başladığını gösteren yeni model, yine fiyat rekabetini birinci sıraya alan bir akıllı bileklik. Tabii ki sadece fiyat rekabetinin öne çıkması, bileklik için yeterli değil. Özelliklerin de iyi olması gerekiyor ki bu modelin satışları yüksek devam etsin. Bakalım yeni bilekliğin özellikleri bunu sağlamış mı?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı Beklendiği Gibi Mi?

Xiaomi Mi Smart Band 4C Özellikleri

Mi Band 5 akıllı bilekliğine göre daha köşeli bir ekran kullanan yeni akıllı bileklik, 1.08 inç ekrana sahip. Neyse ki ekran renkli ve bundan vazgeçilmemiş olması güzel bir ayrıntı. Renkli ve nispeten geniş bir ekran ama TFT kullanılmaya da devam ediyor.

Bu bölümde de önemli bir değişiklik göremedik. Köşeli ekran tasarımının olduğu bilekliğin ekran konusunda değişen kısmı belki de sadece çözünürlük. 128 X 220 piksel çözünürlük ekranı ve ayrıntıları rahatlıkla seçebilmenizi sağlayacak. Ekranlarda pixellenme gibi bir durum yok.

Koşu bandı izleme, bisiklet sürme takibi, açık havada koşu izleme, hızlı yürüme ve basit egzersiz takibi yapabilen akıllı bileklik, kalp ritmi ölçebiliyor ve ayrıca uyku takibi de yapabiliyor. Uyku takibi konusunda başarılı olduğu söylenen akıllı bilekliğin bunun için testlere de girmesini görmek lazım. Mi Band 5 bu konuda yeterince başarılı bir akıllı bileklik olmuştu.

Aynı başarı Xiaomi Mi Smart Band 4C için de geçerli ise bu fiyata gerçekten güzel bir akıllı bileklik hazırlanmış demek. Ayrıca 14 günlük pil süresi de gayet iyi bir değer ve bu da akıllı bileklik için tamamlayıcı.

Baştan itibaren özellikleri değerlendirirken fiyat ile bağdaştırdık ve hep fiyat üzerinden değerlendirme yaptık. Peki, bu bilekliğin fiyatı? Çok satacağına kesin gözüyle bakılan bilekliğin fiyatı 14 dolar. Bu rakam satışların bir ön izlemesini canlandırmaya yetiyor.