Xiaomi Mi Mix 4 Tamamen Seramik Gövde ile Gelebilir

Xiaomi Mi Mix 4 tamamen seramik bir kasa ile gelebilir. Xiaomi Mi Mix 4 için yeni iddialar.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi 11 akıllı telefon serisi, amiral gemisi modeller olacak ve yeni hızlı şarjdan en yeni amiral gemisi işlemciye kadar her şeyi bu seride göreceğiz. Bu modeller için beklentilerimiz yüksek ama herkese sürpriz olacak bir telefon daha var. Bu telefon Mi Mıx devamı Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonu olacak.

Xiaomi Mi Mix 2020 olarak isimlendirilmesi de gündemde olan yeni akıllı telefonun özellikleri için bazen öyle paylaşımlar geliyor ki şaşırıp kalıyoruz. Kamera tasarımının tamamen değişeceği, arkaya kadar kıvrılan ekran gibi özellikler bizi gerçekten etkiliyor.

Aranan seriler arasında yer alan telefon hakkında bir başka bilgi ise bugün geldi. Daha doğrusu bu sefer güçlü bir iddia geldi.

Xiaomi Mi Mix 4 Tamamı Seramik Gövde ile Gelecek

Xiaomi kaynakları ve Xiaomi haberleri yapan büyük teknoloji sitelerine göre yeni akıllı telefonlarda tam seramik kasa kullanılacak. Bu iddianın ortaya atılmasının nedeni markanın CEO’su tarafından yapılan yeni paylaşımlar.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 2020 Görüntüleri Paylaşıldı – Tasarım Böyle Olabilir mi?

Markanın CEO’su Lei Jun, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonundan bir dizi paylaşım yaptı ve telefonun hala dünyadaki tek tamamen seramik kasalı telefon olduğunu ve bu tasarımın benzersiz olduğunu söyledi.

Yakın zamanda yine markanın CEO’su en sevdiği telefonları açıklamış ve seramik gövdesi nedeniyle bu telefona büyük önem verdiğini söylemişti.

Bu paylaşımlara iddialar da eklenince, şöyle bir çıkarım yapıyoruz ki Xiaomi Mi Mix 4 yine tamamen seramik kasa ile gelebilir. Tamamen seramik bir kasa kullanılması akıllı telefonlarda çok aradığımız “fark yaratma” kriterini karşılamış oluyor.

İddiaları, seramik kasa paylaşımlarını derlediğim zaman Mi Mix modelinin Mi serisi amiral gemilerinden bile daha fazla merak edilen bir telefon olduğu çıkarımını yapıyoruz. Tüm yenilikleri ile bu modeli görmeyi merakla bekleyenler arasındayız. Hangi iddialar doğru? Tasarım nasıl olacak? Hepsini öğreneceğiz. Öğrendiğimiz gibi de sitemizden paylaşımlar yapmaya devam edeceğiz. Takipte kalmayı unutmayın. 🙂