Xiaomi Mi Mix 4 Harika Bir Kamera ile Geliyor – Yeni Görsel

Xiaomi Mi Mix 4

Önce iptal edildi denildi sonra yeniden tasarlanıyor denildi ama bir türlü Xiaomi Mi Mix 4 tanıtılmadı. Bir dönem telefonun tanıtılıp tanıtılmayacağı bile net değilken, ardı ardına gelen kanıtlar en azından Mi Mix serisinin devam edeceğini ortaya çıkardı.

Yeni telefon hakkında son gelen kanıt ise Xiaomi Mi Mix 4 modelinin diğer tüm amiral gemisi Xiaomi telefonlarını geride bırakacağını göstermekte. Öyle ki yeni iddialarda kamera özellikleri hakkında bilgiler var ve bu özellikler başlı başına nasıl bir telefon geleceğini işaret ediyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Için İlk Bilgiler Ve Kamera Detaylar

Xiaomi Mi Mix 4 için Yeni Özellikler

Sızan yeni bir görsel, kamera konusunda çok önemli bir bilgiyi ortaya çıkardı. Buna göre telefonun tam orta kısmında kullanılacak olan kamera alanı çok geniş olacak. Geniş kamera alanı içerisinde 3 kamera ve bir de periskop lens bulunacak.

Ana kameranın ise 150 MP değerinde olacağı bilgisi var. 150 MP değerinde bir kamerayı kullanacak olan akıllı telefonun, Snapdragon 865 Plus ya da Snapdragon 875 işlemcileri ile geleceğini düşünebiliriz. Diğer kameraların ise 40 MP ve 20 MP değerinde olacağı anlaşılıyor. Yani arka kamera kısmında 150 MP + 40 MP + 20 MP üç kamera olacak. Bir de periskop kamera olacak ve bu kamera da 120x zoom sunacak.

Şu ana kadar kullanılan kamera teknolojileri içerisinde ilk sırada yer alacağını söyleyebileceğimiz Xiaomi Mi Mix 4 için aynı görsel ekran teknolojisini de ortaya koyuyor.

Daha evvel iddia edilen Surround Screen ekranın kullanılacağını görüyoruz. Bu ekran tam kavisli yapıyı işaret ediyor. Öyle diğer modellerde kullanılan kavisli ekranlarla karıştırmayın. Bu ekran telefonun arkasına kadar uzanan bir ekran. Her iki taraftan da arkaya kadar uzanacak ekranın kullanılacağı görülen telefon, hem kamera konusunda hem de ekran konusunda rakipsiz olacak gibi.

Bu özellikleri gördük ama hala telefonun ne zaman tanıtılacağını bilmiyoruz. Böyle bir telefonun tanıtılması, markanın çok satış yakalaması anlamına geliyor.