Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 tanıtıldı. Yeni elektrikli scooter fiyatı ve yenilenen tüm özellikleri.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Akıllı TV ürünü, yeni bir kulaklık peki şimdi sırada ne var? Bu sefer sırada elektrikli scooterlar var. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 isimli yeni ürün, daha önce gelen Xiaomi elektrikli scooterları bir seviye üste taşıyacak özelliklere sahip.

Avrupa’ya gelen ve Türkiye’de de satılacak olan Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 modelini düşünen kullanıcılar için özellikler nelermiş bakalım.

Mi Electric Scooter Pro 2 Özellikleri ve Fiyatı

Mijia markasının altında sunulan M365 serisi scooterlarıın güncellenmiş versiyonu olan yeni cihaz, tasarım olarak öyle çok bir değişim getirmiyor. Yine aynı scooter yine aynı scooter.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Tanıtıldı

Bunun için tasarımı hızlı geçeceğim ama şunu da söylemeden bırakmayalım ki benzerlerinden farklı olarak bu model katlanabiliyor. Katlanabildiği için kolay taşınabilen araç, ağırlık olarak ise 14.2 kg seviyesinde.

Güncellenen asıl kısım ise motor. Bu seride 300W’lık bir elektrik motoru bulunuyor. Hız olarak maksimum 25 km/s seviyesine kadar çıkabilen yeni cihaz, tek sefer şarj ile 45 km kadar yol gidebiliyor.

Tabii ki bu özellikler güzel ama her şeyin başı güvenlik dersek, fren sistemlerinden de söz etmek lazım. Her ne kadar 25 km gibi düşük bir maksimum hız olsa da herhangi bir durumda scooterı durdurmak istediğiniz zaman, sorun yaşamamak adına yenilenmiş E-ABS frenler kullanılmakta.

Ön tekerde de arka tekerde de bulunan rejeneratif fren teknolojisi, her fren yapıldığında belli bir miktar şarjın geri dönmesini sağlıyor. Güzel özellikleri, yenilenmiş motoruyla beraber Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 fiyatı ise 500 Euro.

Ülkemizde bu fiyat 4000 – 5000 TL civarına gelecek. Vergi var çünkü. 🙂 Türkiye fiyatının açıklanmasının yanında Türkiye’de satışların hangi tarihte olacağı gibi bilgiler için özel bir lansman beklemiyoruz. Xiaomi Türkiye sayfasından satış tarihi ve kesin fiyat bilgisi verilecektir. Biz de bunları takip ederek sitemizde paylaşacağız.