Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı Gözüktü

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye fiyatı ilk defa gözüktü. Bilekli ne kadar fiyatla satılacak?

Xiaomi Mi Band 5

Mi Band 4 akıllı bileklik modeliyle Xiaomi’nin elde etmiş olduğu başarıyı sizlerle paylaşmıştık. Bu model, dünyanın en çok satan akıllı bilekliği olmuştu. Her sene yeni tanıtılan bilekliğin eski modelden biraz daha öne geçtiğini düşünecek olursak, Xiaomi Mi Band 5 için de daha iyi bir satış başarısı bekliyoruz.

Bu başarıdaki en önemli etken akıllı bilekliğin özelliklerinin yanında fiyatı. Rekabet düzeyi yüksek bir fiyat aralığı olan akıllı bileklikler haliyle çok satıyor.

Ülkemiz için de bu durum geçerli. Haliyle ülkemizde de satış başarısı elde etmesini beklediğimiz akıllı bilekliğin fiyatını merakla bekliyoruz. Hala fiyatı resmi olarak açıklanmasa da e-ticaret siteleri üzerinden bilekliğin yurt dışından getirtme fiyatları ortaya çıkmaya başladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 4 Dünya Birincisi Oldu

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yeni akıllı bileklik Avrupa’da 40 Euro gibi bir fiyatla satılıyor. 40 Euro satış fiyatı ülkemizde 300-400 TL arasında bir rakam geliyor.

Zaten bilekliğin yurt dışından getirilen ürünler içerisindeki fiyatı da 369 TL olarak açıklanmış. Ne kadar bu rakam resmi bir rakam olmasa da doğrudan ülkemizde de satılacak olan Xiaomi Mi Band 5 modellerinde hemen hemen aynı fiyat sunulacak.

Bilekliğin 350 TL’nin altında bir fiyatı olması pek beklenen bir durum değil. Eğer satış kampanyaları yapılırsa belki bir ihtimal resmi satış fiyatı 350 TL’nin altına inebilir. Xiaomi Mi Band 5 ülkemizde satışa çıktığı an ya da fiyatı resmi olarak belirlendiği zaman da site de paylaşacağız.

Burada önemli olan Xiaomi’nin ne diyeceği olacak. Söylediğimiz gibi ilk satış şerefine indirimler yapılırsa, fiyatlardan bizler de umutluyuz.