Xiaomi Mi Band 4 Dünya Birincisi Oldu

Mi Band 4 akıllı bileklikler için büyük başarı duyuruldu. Marka bu bileklik ile zirveye oturdu.

Mi Band 4

Xiaomi, akıllı telefonlarıyla atak yapmaya başladı. Akıllı telefon durumu tamam ama markanın başarıları bitmek bilmiyor. En az akıllı telefonlar kadar ünlenen diğer ürün sınıfı akıllı bileklikler. Xiaomi’nin akıllı bilekliklerde ne kadar başarılı olduğu ise kanıtlandı. Yine firmanın Mi Band 4 için yaptığı paylaşım başarıyı gösterdi.

Mi Band 4 Dünyanın En Çok Satan Akıllı Bilekliği Oldu

Firmanın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı başarıya göre Mi Band 4 akıllı bileklik satışları dünyada ilk sıraya oturdu.

2019 yılı üçüncü çeyrek ile 2020 yılının ilk çeyreği arasında yapılan satış analizlerine göre Mi Band 4 akıllı bileklik dünyanın en çok satan bilekliği olmayı başardı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Smart Band 4C Özellikleri ve Fiyatı

Toplam satış rakamları konusunda bilgi gelmedi ama artık şunu biliyoruz ki geçen senenin amiral gemisi bileklik modeli ilk sırada.

Bu beklenen bir durum mu? Evet beklenen bir durumdu. Akıllı bilekliğin sadece 8 gün içerisinde 1 milyon satış rakamına ulaştığını görmüştük. Bir önceki modelde 1 milyon satış rakamına ulaşılması 17 günü bulmuştu. Bu veri bile satışların ne kadar yükseldiğine örnek.

Biraz daha geriye gidecek olursak, Mi Band 2 akıllı bilekliğinde satışların 1 milyonu bulması 2 ay kadar sürmüştü. Zaman karşılaştırması Xiaomi’nin bu konuda ne kadar kararlı bir yükseliş gösterdiğinin de kanıtı niteliğinde.

Benzer bir başarının Mi Band 5 akıllı bileklik modelinde de görülmesi, Xiaomi’nin sadece birkaç üründe değil tüm akıllı bileklik kategorisinde en çok tercih edilen markalar listesinin zirvesine oturmasını sağlayacaktır.

Exit mobile version