Xiaomi Mi 11 Sızdırıldı – Yeni Akıllı Telefonlarda Neler Olacak?

Xiaomi Mi 11 tam anlamıyla sızdı Xiaomi Mi 11 için gelecek özelliler nasıl? Amiral gemisi telefonlar kıskanabilir.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 10‘nin hemen arkasından gelecek en iddialı amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 11 modeli için en son kamera özellikleri sızdı. Kamera yanında, yeni bir ekran kullanacağı bilgisi de sızmış olan akıllı telefon için, bu sefer bir konsept çalışma paylaşıldı.

igeekphone ekibinin hazırladığı konsept çalışması, yeni sızan bilgiler üzerinden hazırlanmış olan konsept çalışması oldu. Telefon sızdı desek yeridir. Bu bilgiler ışığında nasıl bir telefon hazırlandığına geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 için İlk Bilgiler ve Kamera Detaylar

Xiaomi Mi 11 Özellikleri Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefon sandığımızdan daha güçlü olacak gibi. Sızan özellikleri farklı farklı paylaşalım ki hiçbir ayrıntıyı atlamamış olalım. 🙂

Ekran: Kutuyu açtığımız zaman ilk karşılaştığımız bölüm, ekranı öne alalım. Telefonda bu sefer Samsung imzalı bir ekran kullanılacağı iddia edildi. Super AMOLED Samsung imzalı ekran boyutu 6.9 inç olacak. Yanlar ve hatta üst ile alt kısımlarda da tamamen kavis kullanılacağı için ekran büyük olsa da telefon boyutu çok aşırı olmayacak. HDR10+ destekli ekranda 144 Hz yenileme gibi çok iddialı bir ekran yenileme hızı ve 2K çözünürlük olacak.

İşlemci: Ekran sizi etkiledi mi? Etkilememesi düşünülemez. İşlemci için az çok tahminleriniz vardır. Tabii Xiaomi Mi 11 en güncel amiral gemisi işlemcisini kullanacak ve o işlemci de Snapdragon 875 olacak.

Kamera: Snapdragon 875 sınırlarını da zorlayacak kamera tercihi 192 MP olacak. 5 yönlü optik sabitleme artısı olacak ana kameranın yanında 21 MP geniş açı + 8 MP makro çekim + 40 MP periskop kamerası sunulacak. Arka kamera kadar ön kamerada konuşulacak çünkü ön kameranın ekran altı kamerası olması beklenmekte.

Hızlı Şarj: Diğer telefonların aksine tam 100W hızlı şarj desteklemesi beklenen Xiaomi Mi 11, 5500 mAh değerinde bataryasını dakikalar içerisinde doldurabilecek.

Üst seviyenin de üzerinde akıllı telefonun fiyatı için konuşulan aralık ise 1200 -1500 Euro civarlarında. Fiyat için diğer özellikler kadar kesin konuşamıyoruz.