Xiaomi Mi 11 için İlk Bilgiler ve Kamera Detaylar

Xiaomi Mi 11 1

Global Xiaomi gündemi çok hızlı değişiyor. Bir gün MIUI 12 arayüzü hakkında bilgiler gelirken bir gün markanın yeni akıllı telefonları için bilgiler paylaşıma açılıyor. Bugün de gündem Xiaomi Mi 11 isimli yeni amiral gemisi.

Yeni amiral gemisi olarak nitelendiriliyor olması, telefonun her detayını ayrı ayrı ele almanın gerekliliğini ortaya çıkarıyor. Bu anlamda gelen ilk özellikler ve sızıntılar ilgiyle takip ediliyor. Biz de yeni sızıntılarla Xiaomi Mi 11 nasıl bir telefon olacak bunu aktarmaya karar verdik.

Bunu da Okuyun: Poco M2 Pro Tanıtıldı – Özellikleri Ve Fiyatı

Xiaomi Mi 11 Özellikleri için Beklentiler

Yeni bilgiler Xiaomi’nin ekranda değişikliğe gideceği sinyallerini yaktı. Marka ekran konusunda farklı bir döneme girmek istiyor. Başta ekran gövde oranının %95 seviyesinin üzerine çıkarılması hedefi var.

Bunun için ön kameranın bile değiştirileceği ve kameranın ekran altına alınacağı iddiası var. Tabii ki iddialar ne kadar gerçek şu an bilemeyeceğiz ama ekran altı kameranın gelmesi çerçevelere tamamen veda etmemiz demek olabilir.

Ekran özelliklerinde de OLED panel kullanılacak. Yenilenmiş OLED ekran tam 144 Hz yenileme hızı sunacak. Full HD+ çözünürlükle 144 Hz yenileme hızı bambaşka bir deneyim demek oluyor. Bunun nasıl sonuçları olacağını göreceğiz.

Şimdi ekranı unutun ve bir sonraki bombaya geçelim. Xiaomi Mi 11 işlemci konusunda maksimumu yakalayacak. 5 nm ile üretilecek Snapdragon 875 işlemcisinden beslenecek akıllı telefon 3.1 GHz hıza çıkacak. 16 GB RAM miktarı olacak ve Adreno 720 grafik birimi oyunlarda zirve yapacak.

İşlemci kameranın da yenilenmesini sağlayacak. Artık daha güçlü kameraları destekleyen işlemciler sayesinde, 150 MP kamera teknolojisine geçilecek ve 100x zoom sunulabilecek. Artık nasıl çekimler yapabileceğimizi siz tahmin edin.

Önümüzdeki senenin amiral gemisi akıllı telefonları olacağı söylenen Xiaomi Mi 11 için ilk bilgiler bunlar. Bu bilgiler zaman içerisinde yenilenecek ve değişecektir. Her değişikliği ve yeni bilgiyi sizle paylaşmaya çalışacağız. Özellikle Pro model konusunda gelecekleri merakla beklemekteyiz. Konuşulan özellikler markaları kıskandıracak kadar iyi.

Exit mobile version