Xiaomi Mi 10S Posteri Sızdı – Yeni Telefon mu Geliyor?

Xiaomi Mi 10S isimli yeni bir akıllı telefon için poster görselleri ortaya çıktı. Xiaomi Mi 10S özellikleri belli olmuş olabilir mi?

Xiaomi Mi 10S

Xiaomi Mi 10 serisine yeni bir telefon ekleneceği resmiyet kazandı. Markanın CEO’su tarafından bu konuda bir açıklama yapıldı ve yeni telefonun adı verilmeden bazı özellikleri paylaşıldı. Yeni gelecek olan bu telefon için isimlendirme konusunda çok fazla iddia var. Xiaomi Mi 10 Pro Plus, Ultra gibi isimlerle geleceği söylenen bu telefon için şimdilerde de Xiaomi Mi 10S ismi ortaya çıktı.

Weibo üzerinden paylaşılan bir tanıtım posteri, S serisi akıllı telefonun konuşulmasına neden oldu. Baştan şunu söylemekte fayda var ki bu poster resmiyet kazanmış olan bir afiş ya da basın görseli değil. Henüz doğrulama olmadığını söyleyerek paylaşımın detaylarına inelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özellikleri Paylaşıldı

Xiaomi Mi 10S Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Paylaşılan posterde kavisli kenarlar olacağı görülüyor. Telefonun yanlarında kavis kullanılması Xiaomi için sürpriz ya da ilk deneme değil. Kavisli ekran diğer birçok marka tarafından da kullanılan bir teknoloji.

Ekranın üst kısmını göremediğimiz için kamerada cevapsız kaldık. Ekrana gömülü bir kamera mı yoksa farklı bir tercih mi yapıldı anlayamadık.

Arka kısımda ise kameraya doyacağız gibi. İki adet flaş ışığı, 2 ana kamera ve periskop kameranın kullanılacağı telefonun bu kamera alanı içerisinde yok yok gibi duruyor.

Teknik özellikler için posterde bilgiler var. Xiaomi Mi 10S olarak isimlendirileceği iddia edilen yeni Xiaomi Mi 10 modeli için daha önce de sızmış bilgiler var. Buna göre yeni akıllı telefonda Snapdragon 865 işlemci olacak. Plus işlemci yerine ana işlemci kullanılacak akıllı telefonun 100 MP kamerası olması ve 120x zoom desteğine sahip olması iddiası da var.

100W hızlı şarj ile güçlendirileceği söylenen akıllı telefonda OLED ekran bulunacak ve ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak. Yani kamerasını konuşacağımız ve amiral gemisi modelleri ile yarıştıracağımız yeni bir akıllı telefonumuz olacak.

Bu telefonun isminin “S” ile güncellenip güncellenmeyeceği ise bilinmiyor. Poster çok gerçekçi duruyor ama Xiaomi’dan “evet bu” açıklaması gelmeden kesin konuşulamaz.