Xiaomi Mi 10 Ultra Özellikler Hakkında Yeni İddia

Xiaomi Mi 10 Ultra işlemcisi için yeni bir bilgi var. Xiaomi Mi 10 Ultra akıllı telefonları beklentileri tam anlamıyla karşılamayabilir.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Amiral gemisi akıllı telefon modellerine renk getirecek özel versiyon bir akıllı telefon olarak beklenen Xiaomi Mi 10 Ultra modelinin sır perdeleri kalkmaya devam ediyor.

Birkaç kez markanın forumlarında bile adı geçen yeni akıllı telefon için önemli bir sızıntı geldi. İsabetli tahminlerinden tanıdığımız ve Xiaomi konusunda sızıntılarıyla ünlenen Dijital Chat Station hesabından yapılan paylaşımla yeni akıllı telefonun işlemcisi konusunda yeni bilgiler geldi.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 2020 Görüntüleri Paylaşıldı – Tasarım Böyle Olabilir mi?

Xiaomi Mi 10 Ultra İşlemcisi Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonların işlemcisinin Snapdragon 865 Plus olacağı düşünülüyordu. Amiral gemisi akıllı telefonların güncellenmiş olan özel bir versiyonu olması nedeniyle işlemcisinin de yenileneceği söylenen Ultra, görünen o ki bu beklentileri boşa çıkaracak.

Digital Chat Station hesabından gelen paylaşıma göre telefonda beklendiği gibi Snapdragon 865 Plus işlemcisi olmayacak ve bunun yerine Snapdragon 865 ana işlemcisi kullanılmaya devam edecek.

Plus serisi yeni işlemcinin 3.09 GHz hız değerine kadar çıktığını bilmekteyiz. Eski konumuna düşen işlemci ise 2.84 GHz saat hızına sahip. Arada önemli bir fark var. Biz bu telefonun Galaxy Note 20 ve Asus Rog Phone 3 gibi modellerle yarışmasını bekliyorduk. Bu iddialar gösteriyor ki öyle olmayacak.

İşlemci seçimine karşın Xiaomi Mi 10 Ultra akıllı telefonlarının kendine özgü benzersiz özellikleri de olacak. Bu özellikler arasında en dikkat çekici olacak olanı buhar hazneli soğutma sistemi olacak. Telefonun her şartta ısınmasını engelleyecek olan teknoloji, en azından Snapdragon 865 işlemcilerinin sürekli yüksek performans altında çalışmasına olanak sağlayacak.

30x telefoto zoomlu bir kamerası, 4500 mAh değerinde bataryası gibi nokta atışı özellikleriyle beraber Xiaomi Mi 10 Ultra ne zaman gelecek bilemiyoruz. Markanın CEO’su Lei Jun’un paylaşımlarındaki ipuçlarını topladığımız zaman telefonun bu yıl içerisinde geleceği varsayımına ulaşıyoruz ama net tarih vermek kolay değil. Belki yılın son çeyreğinde Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonlarına ve son seri oyuncu akıllı telefonlarına rakip olarak gelecek bir telefon olabilir.

Exit mobile version