Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özellikleri Paylaşıldı

Xiaomi Mi 10 Pro Plus hakkında yeni bilgileri ünlü CEO açıkladı. CEO Lei Jun hangi özellikleri duyurdu?

Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Xiaomi Mi 10 serisi için güncelleme yapılacağı birkaç aydır konuşulmasına karşın yeni telefonda tam olarak ne göreceğimizi bilmiyorduk. Bazı paylaşımlar ve iddialar gelmiş ve telefonun amiral gemisi modelinin güçlendirilen yeni bir modeli olacağı söylenmişti ama Xiaomi Mi 10 Pro Plus adına sahip olacağı söylenen telefonun teknik bilgisi açısından en ufak bir detay gelmedi.

Güçlendirilmiş olan akıllı telefonlar için o beklentiyi kaldıran ise yine markanın en yetkilisi CEO Lei Jun oldu. Sosyal medya paylaşımlarını seven CEO, Xiaomi Mi 10 Pro Plus akıllı telefonu için de o beklenen bilgileri yine sosyal medyadan verdi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4 Tamamen Seramik Gövde ile Gelebilir

Xiaomi Mi 10 Pro Plus Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Ünlü CEO tarafından yapılan paylaşımda tabii ki telefonun tüm sırları dökülmedi. Paylaşılan bilgiler yeni model hakkında biraz daha merak uyandırmak ve yeni model için ilk ipuçlarını ortaya çıkarmak adına paylaşılmış olan bilgiler.

Ekran boyutu, işlemci gibi bilgileri çok beklemeyin. Peki, Lei Jun hangi detayları verdi? Weibo paylaşımına göre telefonda 4500 mAh değerinde hızlı şarj destekli bir batarya olacak. Bu batarya aynı zamanda kablosuz şarj desteğine de sahip olacak.

3,5 mm kulaklık girişi, ekranda gömülü olan parmak izi sensörü, NFC desteği ve 30x destekli zoom yapabilen yeni kameralar gibi dikkat çeken özellikleri ve yenilenmiş bataryalarla beraber Xiaomi Mi 10 Pro Plus adeta gövde gösterisi yapacak.

Bu kadar iddialı konuşuyoruz çünkü bizim telefondan beklentilerimiz ünlü CEO tarafından yapılan açıklamalardan bir tık daha öte. Snapdragon 865 Plus işlemci, 120 Hz yenileme hızında yeni AMOLED ekranlar gibi çok iddialı özellikleri göreceğimizi düşünüyoruz.

İşe bir de fiyat rekabeti dahil edilecek. Samsung gibi markaların yüksek fiyatlı telefonlarıyla kafa kafaya gelecek telefonların daha düşük fiyata satışa sunulması, kullanıcıların da aklını çelecektir. Xiaomi Mi 10 Pro Plus modelinin kullanıcıların aklını ne kadar çelebileceğini tanıtım sonrasında anlayacağız. Baştan beri tarih vermememizden de anlayacağınız gibi tanıtım tarihini şu an netleştirecek bir açıklama gelmedi.