Xiaomi Mi 10 Pro Plus Dünyanın En Hızlısı Olacak

Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu puanlarının sızdığı söylendi. Puanlar dünyanın en hızlı akıllı telefonunu işaret ediyor.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus

En güçlüler içerisinde en güçlü olmaya aday akıllı telefonlardan biri olarak ünleneceğini düşündüğümüz Xiaomi Mi 10 Pro Plus, her geçen gün biraz daha yaklaşmaya başladı. Markanın CEO’su sosyal medya hesaplarından bazı özellikleri doğrulamış ve bir nevi cihazın çıkışını da doğrulamıştı.

Belli olan ve doğrulanan özellikler daha çok ekran ile alakalı olmuştu ama asıl ne çıkarılacak olan nokta kesinlikle ekran değil. Pro Plus bir akıllı telefon hazırlanıyorsa, teknik özellikler konuşulacak demektir.

Teknik özelliklerin konuşulmasını sağlayacak gelişmeler de yaşanıyor. Mesela telefonun AnTuTu testine girdiği ve AnTuTu puanlarının belli olduğu açıklandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9T MIUI 12 Güncellemesi Durduruldu

Xiaomi Mi 10 Pro Plus Nasıl Bir Donanımla Gelecek?

AnTuTu testleri bizi çok şaşırttı. İddialar doğruysa gerçekten en güçlülerin en güçlüsü olacak bir akıllı telefon piyasayı sallayacak. M200J1SC kod numarasıyla değerlendirmeye alındığı görülen cihaz 687.422 puan almış.

Bu demek ki yeni rekorun sahibi olan akıllı telefon Xiaomi Mi 10 Pro Plus. Daha önce Red Magic 5s bu değerlere çıkmış ve AnTuTu için en güçlü akıllı telefon olarak anılmıştı. Şimdi Xiaomi akıllı telefonu unvanı eline almış oldu.

Telefonun bu puana ulaşmasını sağlayan işlemcisi ve işlemci ile tam uyum içerisinde çalışan arayüzü olacak. İşlemci olarak Snapdragon 865 Plus işlemcisi kullanılacak ve 12 GB üzerinde RAM miktarı olmasını beklemekteyiz.

Kendi sınıfının en yüksek hızlı şarj teknolojisi olan 120W hızlı şarj teknolojisin de destekleyeceği söylenen akıllı telefonun ne kadar büyük bir pil kullanırsa kullansın çok kısa bir aralıkta şarj olması sağlanmış olacak.

120 Hz yenileme hızında OLED ekran, 12x optik yakınlaştırma özelliğinde yeni bir kamera ve yeni arayüz ile zaten piyasayı sarsacağını düşündüğümüz Xiaomi Mi 10 Pro Plus, AnTuTu puanlarında da çok büyük başarı yakaladı. Bu arada çok övdük ve üzerine gittik ama bu rakamlar markanın resmi doğrulamasını almamış olan rakamlar. AnTuTu görseli var ama kesin kanıt yok.