Xiaomi Mi 10, Android 11 Tabanında MIUI 12 Güncellemesi Almaya Başladı

Xiaomi Mi 10 akıllı telefonu Android 11 Beta sürümünde MIUI 12 arayüz güncellemesi aldı. Yeni sürüm ve yeni bilgiler.

Xiaomi Mi 10

Xiaomi, Android 11 beta sürüm güncellemeleri arasına katılan markalardan biri oldu. Xiaomi Mi 10 serisi Android 11 işletim sistemi güncellemesinin ilk beta serilerini aldı.

Hatta güncelleme bazı POCO modelleri için de yayınlandı. Android 11 için yayınlanan betalar ise hem Xiaomi Mi 10 hem de Pro modelinde MIUI 11 arayüzü üzerine kurulu olarak gelmişti. Yani yeni beta MIUI arayüzünü değiştirmemişti.

Yakın zamanda bu konuda güzel bir haber almış ve size aktarmıştık. Aldığımız habere göre Mi 10 Pro akıllı telefonlarında Android 11 tabanlı MIUI 12 yayınlanmaya başlamıştı.

MIUI 12’nin ilk defa Android 11 ile beraber çalıştığının ortaya çıkmasından sonra, kullanıcılar ilk betalara ulaşmaya başlamıştı. Bunun üzerinden az zaman geçmişti ki bir güzel haber daha geldi. Bu kez Mi 10 modelleri için Android 11 tabanında MIUI 12 beta güncellemesi dağıtıma başladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Bir Model için Android 11 Tabanlı MIUI 12 Güncellemesi Yayınladı

Xiaomi Mi 10 Akıllı Telefonları Android 11 Beta ile MIUI 12 Arayüzünü Birlikte Çalıştıracak

Şu an sadece Çin’de geçerli olan bu güncellemelerle beraber hem Pro modeli hem de ana telefonda Android 11 beta çalıştırılmasına karşın MIUI 12 güncellemesi de kullanılmış oldu.

Android 10 tabanında geliştirilen MIUI 12 arayüzünün Android 11 işletim sisteminde nasıl bir deneyim sağlayacağı ise tamamen sürpriz. Android 11 sürümünün de birçok yeni özelliği var. Bu yeni özellikler arayüze eklenebilir. Android 10 işletim sistemi tabanına göre daha iyi bir deneyim elde edilebilir.

Android 11 final sürümü 8 Eylül’de yayınlanacak. Bu zamana kadar MIUI 12’nin Android 11 tabanına daha iyi hazırlanması sağlanacaktır. Android 11 final güncellemesinden sonra Xiaomi Mi 10 ve Pro modelinde MIUI 12 arayüzünün nasıl farkları olacağını kesin öğrenmiş olacağız.

Android 10 tabanında gelen MIUI 12 arayüz güncellemesi mi? Yoksa en güncel Android sürümü olan Android 11 tabanında gelen MIUI 12 arayüz güncellemesi mi? Hangisi daha iyi performans ortaya koyup daha iyi yeteneklere sahip olacak Eylül ayında öğrenmiş olacağız.