Xiaomi, Jenner XS Akıllı Tuvaletini Satışa Çıkardı

Xiaomi Jenner XS

Xiaomi neler yapabilir demeyin bunu dediğimiz an bambaşka ürünlerle tanışıyoruz. Şimdi ön yargılı olmanızı istemiyorum çünkü bu sefer tanıtılan ürün birazcık “yok artık” sınıfına giriyor. Ön yargılı yaklaşmayıp özelliklere baktığınız zaman, yeni akıllı cihazında mantıklı yanları ortaya çıkıyor. Markanın alt markası konumunda Youpin tarafından piyasaya sürülen bu yeni ürün Jenner XS. Bir akıllı tuvalet.

Bunu da Okuyun: Xiaomi SUV Tanıtıldı – Ama Sandığınız Gibi Değil

Xiaomi Jenner XS Özellikleri Neler?

Patentli bir kaldırma teknolojisine sahip olduğu açıklanan yeni akıllı tuvalet, zemin ile oturulacak koltuk alanı arasındaki özel bölüm sayesinde, kişilere göre otomatik yükseklik ayarı yapabiliyor. Yükseklik kişilerin boyuna göre en iyi şekilde belirleniyor. Bunu sağlayan sensörler var.

İkinci kısımda ise otomatik kapak kontrolü dikkat çekiyor. Biri Xiaomi Jenner XS tuvalete yaklaştığı zaman, sensörler bunu algılıyor ve kapak otomatik olarak açılıyor. Elle temas etmeden açılan kapak, kişi uzaklaştığı zaman aynı şekilde otomatik olarak kapanıyor.

Yeni akıllı tuvaletin yetenekleri bunlarla sınırlı değil. Ayrıca bir akıllı yıkama teknolojisi ve dahili ısıtma sistemi de var. Yanında gelen akıllı kumanda sayesinde istediğiniz gibi sıcaklık ayarı yapabiliyorsunuz. 24V ısıtma sunun oturma alanı, istediği zaman otomatik ısıtma moduna da alınabiliyor.

Kumanda üzerinde diğer bütün kontrollere de ulaşabiliyorsunuz. Mesela kapağın açılıp kapanmasını sağlayacak olan kontroller, su kontrolü gibi ayarlamalar da kumanda üzerinden yapılıyor. ayarlamaları kullanıcılara göre farklı şekilde yapabilen yeni cihazın satış fiyatı da açıklandı.

6 farklı renk seçeneği ile satın alınabilecek olan ürünü tam otomatik versiyonda tercih ederseniz 806 dolar ödemeniz gerekiyor. Bunun dışında bir de manuel kullanım sunan bir versiyon var. Bu versiyon için ödenecek tutar daha az. 665 dolar gibi bir miktar ödemek gerekiyor.

Çin’de satışa açılarak başlayan ürün Avrupa pazarında da kendisini gösterecek. Fakat ülkemizde bu ürünün satılması çok olası değil.