Xiaomi 34 inç Oyuncu Monitörü Özellikleri

Xiaomi 34 inç oyuncu monitörü çok sevilecek özellikleri ile ortaya çıktı. Xiaomi monitör fiyatları nasıl?

Xiaomi

Xiaomi 34 inç oyuncu monitörünü tanıtarak bu alana kesin bir giriş yaptı. Kıvrımlı yapısı ve teknik özellikleri başarılı görülen oyuncu monitörünün fiyatına kadar açıklama yapıldı. Biz de özellikleri ve fiyatı daha yakından inceleyeceğiz.

Xiaomi 34 inç Oyuncu Monitörü Tasarımı

Yeni monitör, Samsung’un tasarımlarına benzer bir yapıda. Samsung ekranlarında olduğu gibi kavisli bir yapı kullanılmış. Kıvrımlı ya da kavisli olarak söyleyebileceğimiz bu yapı, bakış açısına göre en iyi uyumun sunulmasını sağlıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi TV Stick Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Ekranı tutan ayak kısmı ise zemine kadar uzanan silindir şeklinde bir destek bölümünden ve alt kısımda ise çatal ayaktan oluşuyor.

Xiaomi 34 inç Monitör Özellikleri

Adında da yer aldığı gibi monitörde tek bir boyut var. 34 inç ekran boyutunda olan seri çözünürlük olarak ise 3440 X 1440 piksel ile geliyor. Bu oyunlarda her detayı görmenizi, öne çıkarmanızı sağlayacak olan çözünürlük değeri.

Yüksek çözünürlük değeri, geniş ekranla beraber 1500R kavisle beraber güzel bir görüntü uyumu sağlanmış.

Xiaomi 34 inç oyuncu monitörünün yenileme hızı ise oyunlar için en iyi değerlerden biri olan 144 Hz değeri. 4 ms gecikme süresine sahip olan ekran 21:9 en boy oranında.

300 nit parlaklık değeri, AMD FreeSync Premium desteği gibi önemli özellikleri olan ekranın, 2 HDMI girişi var ve bu girişler 2.0 teknolojisini desteklemekte.

Xiaomi’nin listelerde yer almasını ve oyuncu monitörlerinde de söz sahibi olmasını sağlayacak olan ekranın fiyatı ise 399 Euro olarak açıklandı. Şunu belirtmekten sıkıldık ama yine belirtmemiz gerekecek ki satışların hangi ülkelerde olacağı net değil. Ülkemize kadar gelir mi buna Xiaomi karar verecek.

Xiaomi 34 inç Monitör Özet Özellikler