Redmi Note 9 MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Redmi Note 9 için MIUI 12 arayüzü dağıtılıyor. Global sürüm için yayınlanan güncellemenin boyutu ve sürümü.

Redmi Note 9

Bu yıl bitmeden daha çok MIUI 12 haberi ile karşılaşacaksınız. Güncellemeleri parti parti dağıtan Xiaomi artık sadece partiler halinde de gitmiyor. Bazı modeller için tek tek güncellemeler yayınlanıyor. Daha dün Redmi 9 akıllı telefonu için yeni güncelleme yayınlanmıştı. Bunu hep tekrar etmeyelim ama o güncelleme Çin için gelmişti. Şimdi Redmi Note 9 için güncelleme yayınlandı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 ile Back Tap İsimli Yeni Bir Özellik Geliyor

Redmi Note 9 için MIUI 12 Dönemi

Çin sürümü zaten güncelleme alan akıllı telefon, bu kez global sürüm için güncelleme aldı. Tüm dünyadaki cihazlar için yayınlanan güncelleme, telefonu MIUI 12 arayüzüne taşımış oldu.

Yine bu güncellemede diğer birçok cihazda olduğu gibi Android 10 tabanı üzerine kurulu. Cihazlar zaten Android 10 çalıştırdığı için Android konusunda bir değişiklik yapılmayacak. Sadece arayüz değiştirilecek.

Güncellemeyi aldığınızda sürümünü V12.0.2.0.QJOMIXM olarak değişecek. Sürümün değişmesi, güncelleme aldığınız anlamına gelecektir.

Android 10 tabanında kurulmuş olan yeni arayüzün telefonu canlandırdığı kesin. Tek yapmanız gereken 507 MB dosya boyutuna sahip olan güncellemeyi OTA üzerinden yüklemek. Yani akıllı telefonunuzun güncelleme menüsü üzerinden direkt olarak güncelleme yapmak.

Yine her ne kadar OTA üzerinden dağıtım yapılıyor olsa da güncelleme ulaşmak adına bir süre beklemeniz gerekebilir. Özellikler Türkiye’de ki akıllı telefonlar güncellemeleri hızlı bir şekilde almıyor. Dağıtımın sonlarına doğru ülkemizdeki Redmi Note 9 modelleri için de MIUI 12 arayüz güncellemesi gelecektir.