Redmi Note 8 Pro MIUI 12 Güncellemesi Türkiye’de Yayınlandı

Redmi Note 8 Pro için MIUI 12 güncellemesi Türkiye'de yayına açıldı. Güncellemenin boyutu ne kadar?

Redmi Note 8 Pro

Ağustos ayında geleceği iddia edilen Redmi Note 8 Pro güncellemesi Ağustos ayı gelmeden yayınlandı. Temmuz ayının sonunda yayınlanan güncelleme ile akıllı telefonun sürümü değişti ve arayüz MIUI 12 serisine yükseltilmiş oldu.

Hem Redmi Note 8 için hem de Note 8 Pro için MIUI 12 güncellemesini zaten bekliyorduk ama Temmuz ayının son günlerine gelmemize rağmen güncellemenin dağıtıma açılmamış olması, umutlarımızı biraz söndürmüştü. Bunun üzerine Endonezya’da paylaşılan listelerde de telefonların yeni sürümü Ağustos ayında alacağı gözükünce, biraz daha bekleyeceğiz dedik. Ama öyle olmadığı ve güncelleme yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Bu Modeller 2020 Ağustos Ayında MIUI 12 Güncellemesi Alacak

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 Güvenlik Yamaları ile Geliyor

Yeni güncelleme için sevindirici olan kısım ülkemizde de yayınlanmış olması. Ülkemizde de satılan cihazlar için şu an dağıtım başlamış durumda. Güncelleme için sürekli olarak cihazınızı kontrol etmenizi öneriyoruz.

Eğer güncellemeyi yüklediyseniz, sürüm numaranız MIUI V12.0.2.0.QGGMIXM olarak değişecektir. Telefonunuzun “Ayarlar – Telefon Hakkında – Sistem Güncellemesi” bölümüne girmenize rağmen güncellemeyi göremiyor ve hala sürüm numaranızın da yukarıda verdiğimiz sürüm ile değişmediğini görüyorsanız, düzenli olarak kontrolleri yapmaya devam edin.

Dağıtım resmi olarak başladı ama her akıllı telefon için MIUI 12 sürümünün ulaşması zamana bırakılmalı. Xiaomi birkaç gün ya da en geç birkaç hafta içerisinde her Redmi Note 8 Pro kullanıcısına yeni sürümü verecektir.

Arayüz güncellemesinin birkaç farklı detayını da verelim. Önce şunu söyleyelim ki Haziran 2020 güvenlik yamalarının da beraberinde gelmesine rağmen güncelleme 661 MB boyuta sahip. Çok yüksek bir indirme yapmanıza gerek yok.

Tüm MIUI 12 özellikleri ise bu sürümle beraber kullanılabilir hale geliyor. Yeni kontrol merkezi, yeni uygulama çekmecesi özellikleri de buna dahil.