Redmi Note 8 Pro için MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Redmi Note 8 Pro

MIUI 12 güncellemeleri başladı bir kere. Haziran ayının sonunda sadece 4-5 model için güncelleme yayınlanacağı duyurulmuştu ama öyle olmadı. İşler hızlandırıldı. Diğer modellere de ardı ardına güncellemeler verilmeye başlandı. Yeni güncellemeye kavuşan akıllı telefonlardan birisi de Redmi Note 8 Pro oldu.

Üste seviye bir akıllı telefon değil belki ama üst seviyeye geçiş için iyi modellerden biri olarak gösterebileceğimiz Redmi Note 8 Pro için güncelleme geldi. MIUI 12 güncellemesi yayınlanınca diğer modeller için de bazı ipuçları alınmış oldu.

Redmi Note 8 Pro Güncelleme Dağıtımı Zaman Alabilir

Temmuz ayının ilk gününde yayınlanan yeni güncelleme ile sürüm numarasında bir değişiklik yapıldı. Artık Note 8 Pro akıllı telefonlarında sürüm numarası MIUI 12.0.4 olarak değiştirildi. Sürüm numarasında yeni değişikliklerin yapılmasının yanında Android güvenlik yamaları da geldi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Android 10 Güncellemesi Aldı

Haziran sonunda diğer akıllı telefonlar için açıklanan takvim, yerine geldi ama görünen o ki diğer telefonlar için de aylarca beklemeyeceğiz. Takip etmişseniz sitede bunun için bir iddia olduğunu ve Temmuz ayının ilk günlerinde güncellemelerin gelebileceğini söylemiştik.

Redmi Note 8 Pro için bu haber geçerli olduysa ve güncelleme yayınlandıysa, şimdi sırada Note 8 modeli var. Aynı iddialarda Note 8 modelinin de günler içerisinde güncellemeye kavuşacağının bilgisi yer alıyordu.

Siz yorum göndermeye başlamadan bir bilgi daha eklemek istiyorum. Yeni güncelleme aynı anda tüm telefonlara verilemez. Bu bir sunucu yükü oluşturur ve hiçbir firma bunu hoş görmez. İstisnalar tabii ki var ama genelde güncellemeler de parça parça gelir. O yüzden cihazınız Redmi Note 8 Pro olsa bile anında güncelleme alamayabilirsiniz. Bekleyin.