Redmi Note 7s ile Note 7 Android 10 Güncellemesi Aldı

Redmi Note 7s ile Note 7 için yeni Android güncellemesi yayınlandı. Android 10 geldi mi?

Redmi Note 7s ile Note 7

MIUI 12 şu anda oyun kurucu görevinde. Xiaomi, yeni arayüz güncellemesine odaklanmış ve dağıtımları hızlandırma uğraşında. Yeni arayüz güncellemeleri için sevindirici haberler de geliyor ama başka güzel haberler de gelmeye başladı. Yeni haber Redmi Note 7s ile Note 7 sahiplerini bir hayli sevindirecek.

Uzun zamandır güncelleme almayan iki telefon için sonunda Android sürüm güncellemesi yayınlandı. İki cihaz da yayınlanan güncellemeyle beraber Android 10 işletim sistemine yükseltilmiş oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4 Harika Bir Kamera ile Geliyor – Yeni Görsel

Redmi Note 7s ile Note 7 Android 10 Güncellemesi Yayında

İki telefon için yayınlanan güncelleme büyük önem arz ediyor çünkü bazı modeller için Android 10 dağıtımı yarım kaldı. Note 7s ve Note 7 güncellemeleri yarım kalan akıllı telefonlar listesinde ilk sıralarda.

Haliyle güncellemeyi bekleyen çok sayıda kullanıcı vardı. Bir ara güncellemenin geleceği konusunda umutsuzluğa kapılmışken, böyle bir hamle yapılması güzel oldu.

Güncellemenin dağıtımı ise her zaman olduğu gibi parçalı bir şekilde yapılacak. Android 10 alan ilk cihazlar Çin’deki cihazlar oldu. “V11.0.2.0QFGxxXM” sürüm numaralı ilk güncelleme Çin’deki tüm Redmi Note 7s ile Note 7 cihazlarına dağıtıldı.

İkinci güncelleme paketi ise Hindistan için geldi. Sürüm numarasındaki ufak farklılıklarla Hindistan’daki kullanıcılar için de Android 10 dağıtılmaya başladı.

İlk güncellemeler Çin ve Hindistan genelinde ama merak etmeyin Türkiye dahil Avrupa ülkeleri de güncelleme alacak. Bu sefer süre de uzatılmayacaktır. Birkaç hafta içerisinde ülkemizde de bu cihazlar için Android 10 dağıtımının başladığını görmek şaşırtıcı olmaz.

Haziran 2020 güvenlik yamalarını getiren güncellemeyle telefonların ne kadar performans artışı göstereceği ve yeni özelliklere ne kadar uyum sağlayacağını da ülkemizde yayınlanan güncellemelerden sonra test edip öğreneceğiz.