Redmi Note 10 5G Özellikleri Gözükmeye Başladı

Redmi Note 10 5G işlemcisi, ilk özellikleri ve yeni telefon için beklentiler. Aynı başarı yakalanabilecek mi?

Redmi Note 10 5G

Redmi Note 9 serisinin telefon pazarında ne kadar popüler olduğunu gördük. Redmi yaptı ama bu sefer tam yaptı. Telefon fiyatına göre çok iyi bulundu ve satışlara ilgi büyük oldu. Tüm Redmi Note 9 modelleri için bu geçerli oldu. Seriye duyulan ilginin nimetlerini kullanmak isteyen marka ise bir sonraki telefonu hemen sunmak istiyor. Redmi Note 10 5G için çoktan konuşmalar geliyor.

Yeni telefon için sadece konuşmalar ya da iddialar da yok. Yavaş yavaş belgeler de gözükmeye başladı. 5G destekli olacağı iddia edilen yeni akıllı telefonun belgeler üzerinden sızan bazı özellikleri var. Belgelerdeki özellikleri destekleyen performans testleri de var. Bu kadar çok bilgi gelince, telefonun içerisinde kullanılacak sistem hakkında da bilgi sahibi oluyorsunuz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10S Posteri Sızdı – Yeni Telefon mu Geliyor?

Redmi Note 10 5G İşlemcisi Belirlendi

Son dalgada özellikler AI Benchmark testlerinde gözüktü. Test sonuçlarına göre telefonda son dönemin iddialı olan bir işlemcisi kullanılacak. MediaTek Dimensity 820 işlemcisinde canlanacak olan telefon, 5G desteğini de bu işlemci sayesinde almış olacak.

Tutup Snapdragon 865 kadar güçlü bir işlemci beklemeyin ama Dimensity 820 işlemcisi de Snapdragon 765G serisi işlemcileriyle boy ölçüşecek seviyede.

İşlemciden çok konuştuk ama bildiğimiz başka şeyler de var. Mesela Redmi Note 10 5G ekranı. Telefonun ekranının 6.57 inç olmasının yanında çözünürlüğü ise 1080 X 2400 piksel olacak. 4, 6, 8 GB RAM seçenekleri ve 64 GB, 128 GB ile 256 GB depolama alanı seçimleri olacak.

Her şeyiyle güzel bir telefon geleceği ve fiyatın yine uygun tutulacağı iddia edilen Redmi Note 10 5G için bunun ne kadar geçerli olacağını zaman öğretecek. Şimdi bu özellikleri paylaşıyoruz ama tanıtımda görmeden, resmi performans testlerinde boy göstermeden bu model tamam diyemeyiz.

Redmi Note 9 serisinde elde edilen başarının devam ettirilmesi durumunda satışlar yine artacak ve artık Redmi satış sayfalarında listelere ulaşacak. Redmi Note 9 serisi bunun için güzel bir fragman sunmuş oldu.